To je to što me zanima!

'Ako ćete još kritizirati Ronalda, samo pogledajte ovu utakmicu'

Rashford i Maguire zabili su za izjednačenje, a onda u završnici utakmice - on. Cristiano Ronaldo, točno u 300. utakmici za Manchester, i 137. gol u Ligi prvaka. Ču-do
Vidi originalni članak

Kakva utakmica na Old Traffordu. Ne samo zbog raspleta i velikog povratka Manchester Uniteda nakon Atalantinih 2-0, već i zbog cijelog niza prilika i otvorenog nogometa koji su demonstrirali Englezi i Talijani.

STANIŠIĆ ASISTIRAO Krasotica na Old Traffordu: Atalanta imala 2-0, čudesni Ronaldo dovršio veliki preokret

Gosti su u 29. minuti poveli 2-0, prvi je zabio Mario Pašalić, drugi Demiral, United je bio u nokdaunu, ali nizao priliku za prilikom dok se nije otvorilo. Rashford i Maguire zabili su za izjednačenje, a onda u završnici utakmice - on. Cristiano Ronaldo, točno u 300. utakmici za Manchester, i 137. gol u Ligi prvaka. Ču-do!

- Ako još netko posumnja u Cristianove kvalitete i nastavi ga kritizirati zbog radnog elana i stava, samo pogledajte utakmicu i uočite koliko taj čovjek daje sve od sebe - sve je rekao trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

Ronaldo je drugi put spasio United jer pobjednički gol u završnici zabio je protiv Villarreala, tada duboko u sudačkoj nadoknadi. Solskjaer je još malo ishvalio navijače.

- Navijači su ogroman, golemi dio ovoga kluba. Toliko su glasno i frenetično navijali da su igrači uistinu povjerovali u mogućnost preokreta. To je ono što radiš kada si dio Manchester Uniteda u večeri Lige prvaka.

Harry Maguire opet se gubio u obrani, ali ispravio je sve golom za izjednačenje.

- Ovo je moj prvi ovosezonski zgoditak, ne samo u Ligi prvaka nego i uopće. Bio je to trenutak ponosa za mene i za moju obitelj koja me gledala uživo.

NIJE GA VIDIO VIDEO Ronaldo slavio pobjedu, a navijač se sjurio prema njemu

S druge strane, Gian Piero Gasperini, trener Atalante, ovako je sumirao dvoboj: 

- Nedostajali su nam neki igrači, međutim, oni koji su igrali odradili su sjajan posao. Znali smo da je United jak. Učili smo već više puta iz ovakvih utakmica, no u nekom trenutku jednostavno želimo naučiti iz svojih pogrešaka već jednom i napraviti korak dalje.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vedii888 21.10.2021.

    Manchester united 3:2 Atalanta

  • Savagebrodo2 21.10.2021.

    Priznajem samo debelog ronalda

  • guldukat 21.10.2021.

    Tko uopce kritizira ronalda? Kakav je to naslov? Ronaldo u ovim godinama jos igra ko zvijer

Komentiraj...
Vidi sve komentare