Obavijesti

Sport

Komentari 60

VIDEO Ronaldo slavio pobjedu, a navijač se sjurio prema njemu

VIDEO Ronaldo slavio pobjedu, a navijač se sjurio prema njemu

Cristiano je devet minuta prije kraja krasno glavom pogodio za pobjedu Manchestera protiv Atalante, a dok je krenuo prema tribinama nije ni slutio da obožavatelj ide prema njemu po dres

VIDEO

Zabio je u jubilarnoj 300. utakmici za Manchester United. I nije mogao biti važniji gol. Upotpunio je preokret protiv Atalante za pobjedu 3-2 na Old Traffordu u Ligi prvaka nebeskim skokom glavom u 81. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Manchesteru

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

Ronaldov gol za pobjedu možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bio je to šesti gol Cristiana Ronalda (36) otkad se vratio u Englesku i strastveno ga je proslavio s navijačima. A onda ga je, u jednom trenutku, zaskočio jedan navijač. I sve je snimljeno u izravnom prijenosu.

Dok je Ronaldo hodao prema tunelu i pozdravljao tribine, kamera je pratila jednog navijača Uniteda kako trči terenom i izbjegava zaštitare. Krenuo je na Cristiana, očito je htio uzeti dres. Njega je i zgrabio, ali ubrzo je završio na podu, skupa s jednim zaštitarom koji se ranije poskliznuo.

Ronaldo se na sve samo osmjehnuo i pogledao prema navijaču, nije ga to izbacilo iz takta. Uostalom, nije prvi put da ljudi ulaze na teren zbog njega. Vjerojatno nije ni zadnji.

Champions League - Group F - Manchester United v Atalanta Champions League - Group F - Manchester United v Atalanta

Upad navijača na teren i Ronaldovu reakciju možete pogledati OVDJE od 1:05.

Nakon šokantnog poraza od Young Boysa na startu, stvari sad izgledaju puno bolje za United koji vodi u skupini F sa šest bodova, dva više od Atalante i Villarreala, a Švicarci su ostali na ta tri.

Listopad je pakleni mjesec za Ronalda i društvo jer nakon Evertona (1-1), Leicestera (2-4) i Atalante (3-2), raspored im donosi Liverpool kod kuće pa Tottenham u gostima u Premiershipu, a početak studenog i novu utakmicu protiv Atalante u Bergamu pa gradski ligaški okršaj protiv Cityja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića