To je to što me zanima!

Ako Coutinho ode u Barcelonu, Liverpool će dovesti Kovačića?

Klopp nije siguran koliko će dugo u klubu ostati Coutinho, a u slučaju da Brazilac već na zimu ode u Barcelonu, želi imati spremnu zamjenu. Tu kreće priča o Mateu Kovačiću kao toj zamjeni
Vidi originalni članak

Real Madrid je ljetos odbio Interovu i Tottenhamovu ponudu za Matea Kovačića, ali hoće li odbiti i - Liverpoolovu? Jürgen Klopp još nije siguran koliko će dugo u klubu ostati Coutinho, a u slučaju da Brazilac već na zimu ode u Barcelonu, želi imati spremnu zamjenu.

A što se Nijemca tiče, u Coutinhove kopačke može uskočiti samo Mateo Kovačić, piše Diario Gol, a prenose engleski mediji.
Ipak, jedno su želje, a drugo je realnost. Iako je Kovačić u ovom trenutku Zidaneov izbor tek iza Modrića, Kroosa, Isca i Casemira, treba imati na umu da kraljevi na njega računaju za budućnost. Luka Modrić već ima 32 godine i Kovačić bi ga trebao uskoro zamijeniti.

Ako Liverpool i dalje bude ustrajao u svom naumu da dovede Hrvata, treba imati na umu da, iako se Mateova vrijednost trenutno procjenjuje na 25 milijuna eura, morat će Realu sigurno ponuditi više od 40 milijuna.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nokia0102 15.12.2017.

    E moj Klope ti si bas izgubio kopas, dovedi Modrica kakav bre Kovacic. Odbrana pored lovrena suplja, dovedi dva krstena stopera ili idi! YNWA!

  • Karamazov 15.12.2017.

    klopp je pokazao interes za kovom jos dok je bio u borussiji... dvoumio se izmedu njega i mkhtariana i na kraju je odabrao armenca, tako da ovo mozda i nisu samo spekulacije... jedini je problem lova jer real nece trazit malo, ali ce sigurno za coutinha dobit dosta

  • pravedni ja 14.12.2017.

    Oce kako da nece

Komentiraj...
Vidi sve komentare