To je to što me zanima!

Ako Hrvatska prođe u finale, sigurno ćemo igrati u gostima

Hrvatska će u polufinalu, koje će se igrati od 14. do 16. rujna, ugostiti Amerikance. Ako prođemo u finale, od 23. do 25. studenog ćemo gostovati kod Francuza ili kod Španjolaca
Vidi originalni članak

Hrvatska protiv SAD-a, Francuska protiv Španjolske. To su parovi polufinala Davis Cupa, mečevi su to koji nas čekaju u rujnu. Naša teniska reprezentacija ima veliku priliku da treći put u povijesti izbori borbu za "salataru". Zagreb, Split, Zadar, Osijek, Pula, gradova kandidata koji bi mogli ugostiti meč protiv Amerikanaca je puno.

I treći ćemo put u ovoj sezoni Davis Cupa biti domaćini, ali jasno je kako ćemo u eventualnom finalu biti gosti.

Naime, protiv Francuske i Španjolske smo u posljednjim mečevima bili domaćini. Španjolce smo ugostili u veljači 2017. godine u Osijeku u 1. kolu Davis Cupa. Izgubili smo 3-2. Francuze smo ugostili u polufinalu 2016. godine u Zadru. Pobijedili smo 3-2.

Ako prođemo u finale, čeka nas gostovanje kod teniske velesile. Francuzi ili Španjoci će ako za protivnika kod kuće budu imali Hrvatsku, gotovo sigurno odabrati zemlju. Polufinale se igra od 14. do 16. rujna, finale od 23. do 25. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • miodrag234 09.04.2018.

    Zna neko na koji način se odabire tko je domaćin, jer nekad igramo 3 zaredom vani nekad 3 zaredom doma ??

  • armada20 09.04.2018.

    Osijek je u startu ispao zato što nema dvoranu od 8000 gledatelja,vjerojatno će Zagreb dobit domaćinstvo.

  • neno52 09.04.2018.

    Vidim da pisete kako navijanje u areni nije bilo dobro a niste uopce bili na mecevima.Da ste bili vidjeli bi gdje su bili smjesteni Hrvatski navijaci a gdje Argentinski i koliko je bilo praznih mjesta jer su ulaznice podijeljene sponzorima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare