To je to što me zanima!

Ako Juve uđe u LP, Pavel Nedved ostaje aktivan

Veteran Juventusa Pavel Nedved ustvrdio je kako je spreman odigrati još jednu sezonu ako se njegov klub plasira u Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Iskusni vezni igrač Juventusa, 35-godišnji Pavel Nedved, rekao je u razgovoru s talijanskim novinarima kako bi volio odigrati još jednu sezonu u dresu "stare dame". Češki reprezentativac, koji je karijeru počeo u Dukli iz Praga, a kasnije igrao još za Spartu i Lazio, bit će jako razočaran ako Juventus ne ostvari ovosezonski cilj, a to je plasman u Ligu prvaka.
- Apsolutno želim da uđemo u Ligu prvaka, što nam je glavni cilj ove sezone. To bi me jako razveselilo, a kasnije ću vidjeti što ću odlučiti. Uspjeli smo se oporaviti od poraza protiv Fiorentine i vratiti samopouzdanje. No još se moramo jako truditi jer pred nama je dug put do ostvarenja našeg cilja.
U Juventusovu kampu za treniranje, u mjestu Vinovo, u srijedu se ukazao i potpredsjednik FIAT-a John Elkann. On je posjetio momčad i pomogao razriješiti nesuglasice između vodstva kluba i trenera Claudija Ranierija.
- Naš je cilj Liga prvaka, a ne Kup Uefe. Jako smo željni povratka u Europu, a to je cilj navijača i momčadi - podsjetio je Elkann.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare