To je to što me zanima!

Ako 'modri' prođu do zadnjeg pretkola LP-a, bit će nositelji!

Red Bull je izgubio prvu utakmicu 1-0, a drugu pobijedio Dudelange 4-3 i ispao je. Dinamo je bio prvi 'ispod crte' pa su sada nositelji u 4. pretkolu, ako dođu do tamo
Vidi originalni članak

Prava drama odvijala se u Salzburgu, a najveći dobitnik je Dinamo! Naime, Red Bull je ispao od luksemburškog Dudelangea u 2. pretkolu Lige prvaka pa će 'modri', ako prođu Ludogorec i iduću prepreku, biti nositelji! 

Red Bull je izgubio prvu utakmicu 1-0, a u uzvratu je u Salzburgu gubio 3-2. Zabili su dva gola u dvije minute pa im je osam prije kraja trebao gol, a imali su i igrača više. Nisu uspjeli, završilo je 4-3, ukupno 4-4, ali je zbog golova u gostima dalje prošao Dudelange. 

Dinamo je bio prvi 'ispod crte' pa su sada oni nositelji sa Baselom, Anderlechtom, Celticom i BATE-om, a potencijalni suparnici bi mogli biti Cluj, Hapoel, Partizan, Helsinborg i još netko iz 3. pretkola. 

Naravno, sve to pod uvjetom da se prvo prođe neugodni Ludogorec, a onda i Šerif!

Šerif i u uzvratu pobijedio

Šerif je 1-0 pobijedio armenski Ulisses u uzvratnoj utakmici pa je s ukupnih 2-0 prošao u 3. pretkolo Lige prvaka. Dakle, Dinamo već zna idućeg protivnika, ako prođu bugarsku momčad.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • psukan 25.07.2012.

    treba prvo danas proc pa onda Serifa i tako redom a ne preskakat redosljed

  • biberrr 25.07.2012.

    Ako prođe! Teško je povjerovati da Dinamo može izbaciti Ludogorec i Šerif,ipak su to bitno jače ekipe od modrih,a ulazak u LP je prava fantazija.

  • RavneBrcko 25.07.2012.

    Ako prodje a neće

Komentiraj...
Vidi sve komentare