To je to što me zanima!

"Ako nam ne uspije dogovor s Realom, idemo po Sammira..."

Sammir je naša "B opcija", ako ne uspijemo dovesti Granera iz Reala. Znamo da je brz, kombinatoran i da je uveo Dinamo u Ligu prvaka, kaže sportski direktor Malage
Vidi originalni članak

Prije mjesec dana pojavila se vijest da Malaga prati Sammira. vijest je dobila na težini nakon izjave sportskog direktora Malage Antonija Fernandeza koji je najavio da dolazi po Sammira ako im propadne transfer veznjaka Estebana Granera iz Real Madrida, piše tamošnji list Malaga Hoy.

Španjolski prvoligaš ima novca i definitivno ide u zimski šoping. Bogati šeik Abdullah Al-Thani posegnut će u džep kako bi ojačao momčad Manuela Pellegrinija, a  Sammir kotira visoko na listi želja. Na drugom je mjestu, a za njega bi Malaga morala dati preko 15 milijuna eura Dinamu. Za Granera "samo" devet. No čelnici Malage ne brinu se oko novčanih detalja.

- Znamo da Sammir ne bi bio jeftinija opcija. No on je pravi playmaker, brz je i ima dobru kombinatoriku. Najbolji je u Dinamu kojeg je uveo u Ligu prvaka. Uskoro bi trebao zaigrati i za hrvatsku reprezentaciju. On je naša "B opcija"- rekao je sportski direktor Malage Antonio Fernandez.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • user_111137 27.10.2011.

    ahahahahaahah Sammir 15 i vise milionaaa aaaa aaaaa ... Koga vi lazete.... Ko da za njega i 5 puno je... nula od igraca... Mali Kovacic je za njega tata !

  • zvij3r 27.10.2011.

    dajte samo 10 milja pod uvjetom da uzmete i rukavinu

  • najjaći smo 27.10.2011.

    Daj koji je pozivni za Malagu..zeznut će ljude doli,da se javim ovome,da ne uzimaju ovog mačka u vreći..

Komentiraj...
Vidi sve komentare