To je to što me zanima!

'Ako Petković želi biti ozbiljan igrač, to mora promijeniti. A Moubandjea nećemo prekrižiti'

Iznenadilo me što Dalić nije pozvao Petkovića u reprezentaciju, a Marin Leovac naš je treći ili četvrti lijevi bek, pomoći će ako se nešto ne daj Bože dogodi, rekao je trener Dinama
Vidi originalni članak

Momčad Dinama još je potresena nakon teškog i neočekivanog poraza od Šerifa u Tiraspolu u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka, a trener Damir Krznar zbog ozljeda stopera Rasmusa Lauritsena i Dine Perića mora hitno dovesti pojačanje u obranu.

- Trojica su igrača u završnoj fazi, sad je na sportskom sektoru i upravi da vidi što je najbolje. Jedan je malo skup za naše pojmove, drugi je između, treći najprihvatljiviji jer je u ciklusu i formi. Sad je vaganje. Ne bih o imenima - rekao je Krznar za Sportske novosti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Francois Moubandje ušao je na stopera nakon Perićeve ozljede u Moldaviji i nije se proslavio. Njegov povratak u sastav mnoge je iznenadio.

- Ako ćemo ga suditi po izvedbi u Tiraspolu, onda ni on ni nitko tko je igrao u toj utakmici nije za Dinamo. Uklopio se u sivilo. On je u zahtjevnoj turskoj ligi odigrao 39 utakmica na vrlo dobroj razini, moram se ponašati odgovorno prema klubu, a i klub prema svojoj imovini. Bilo bi za neozbiljno prekrižiti, potvrdio se u Turskoj i to treba respektirati. Zavrijedio je da stanemo iza njega, treba mu dati kredita - kaže Krznar.

Marina Leovca označio je trećim ili četvrtim lijevim bekom koji je u tranziciji između prve i druge momčadi te će, "ne daj Bože da se ukaže potreba", biti u sastavu.

Kako je vidio nepozivanje Brune Petkovića u reprezentaciju za rujanske utakmice?

- Za mene je to iznenađenje. Bruno je pokazao prošle sezone da je prvi centarfor Dinama, isto tako i u reprezentaciji. Želim razbiti famu o njemu i broju postignutih golova. On nije klasični centarfor, ali smo jako dobro iskoristili tu njegovu manu, on je špica koja izvlači protivničke stopere, ulazi u igru, rasterećuje strane. Drugi poentiraju na račun Petkovića. Da ne bude zabune, ni mi nismo zadovoljni s njegovim pozicioniranjem u šesnaestercu. On mora raditi na tome i svjestan je toga. Napreduje, ali relativno sporo. Morat će to promijeniti kad-tad ako želi biti ozbiljan igrač - rekao je Krznar za Sportske novosti.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • domo 21.08.2021.

    Odakle pravo ovom panju da komentira da li će izbornik pozvati kojeg njegovog igrača u repku ili ne. Pa ukoliko njegova momčad dobije 3 gola od levata iz neke zemlje trećeg svijeta, a pri tom ne da niti jedan gol pa takvi napadači nisu za repku i točka...

  • Baloteli 20.08.2021.

    Ovim purgerima nw valja kad je Mamic u klubu sad im ne valja kad nije

  • 20.08.2021.

    krznar stvarno pojma nemas leovac je ferari za ovog mubanjđea.uostalom 1 tekma protiv totenhama bio je medu najboljima.tako da krznar daj otkaz nisi za trenera jbg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare