To je to što me zanima!

'Ako ponovno nestane struje, zaštitio bih prijatelja Bokšića'

Kad je takva utakmica kao što je s Hrvatima, igračima ne treba glazba za motivaciju. Ja moram raditi na tome da igrače ne motiviram previše, kaže Mihajlović
Vidi originalni članak

Srbija i Hrvatska će 6. rujna na Marakani igrati kvalifikacijsku utakmicu za SP u Brazilu. Na istom su stadionu te reprezentacije igrale i 1999. godine. Završilo je 0-0, a utakmica je ostala upamćena po nestanku struje na stadionu. Izbornik Srbije Siniša Mihajlović otkrio je za Alo.rs kome bi prvo prišao da se situacija ponovi i u petak.

- Sigurno ih nećemo ostaviti same. I kada je 1999. godine nestalo struje, svaki od nas je došao do nekog Hrvata i postavio se kao zaštitnik. Ako će se situacija ponoviti, osobno bih odmah otišao kod Alena Bokšića, koji je moj prijatelj - rekao je Mihajlović koji je istaknuo kako se on ne boji za sebe ako nastane mrak na Marakani.

Iako je bilo govora kako će srpske nogometaše dodatno motivirati pjesme s razglasa Marakane, izbornik Srbije ističe da nije potrebna nikakva glazba za motivaciju.

- Kad je takva utakmica kao što je s Hrvatima, igračima ne treba glazba za motivaciju. Ja moram raditi na tome da igrače ne motiviram previše, da ne sagore u želji, jer ih sama utakmica po sebi motivira - zaključio je Mihajlović.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • fizo 01.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • patos 31.08.2013.

    Da struje nestane bolje da odete u svlacionice, da ne bi sta nestalo.

  • Zvecko_1 31.08.2013.

    Nereseno realno

Komentiraj...
Vidi sve komentare