To je to što me zanima!

Ako Roma 'podeblja' ponudu, Ante Ćorić potpisuje na ljeto

Roma je Dinamu ponudila šest milijuna eura i deset posto od idućeg transfera, ali s tim u Maksimiru nisu zadovoljni. Zagrepčani čekaju da Rimljani za milijun-dva eura povećaju ponudu
Vidi originalni članak

Ante Ćorić se razbudio, ponovno je stalno u prvih 11 i opet igra jako dobro. Prvo protiv Rijeke koju je dotukao golom, zatim protiv Osijeka i sad na Poljudu. Istina, promašio je Ante veliku priliku u derbiju, ali ostavio je dobar dojam. Uostalom, Dinamo je oba gola zabio nakon njegovih kornera.

Nije tajna da Roma želi Dinamovu "desetku". Čini se kako je Ćorić svakim danom sve bliži klubu koji će u utorak igrati polufinale Lige prvaka. Roma je Dinamu ponudila šest milijuna eura i deset posto od idućeg transfera, ali u Maksimiru s tim nisu zadovoljni.

Zagrepčani čekaju da Rimljani povećaju ponudu za milijun-dva eura i to bi onda trebalo biti to.

Lako je moguće da Ante igra posljednje utakmice u "modrom" dresu. Jasno je kako će biti u sastavu i u derbiju protiv Rijeke, a trebao bi ako bude zdrav započeti sve utakmice do kraja sezone. U tim bi susretima Ćorić sebi mogao još malo podignuti cijenu.

Ante igra sve bolje i svojim partijama pokazuje svoj veliki talent. Uskoro bi iz Maksimira mogao otići na velebni Olimpico.

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • MarioRonjak 24.04.2018.

    Ajde hvala bogu

  • netko29 23.04.2018.

    Bezveze

  • Nemo22 23.04.2018.

    A da se ozlijedi.....onda pa-pa......

Komentiraj...
Vidi sve komentare