To je to što me zanima!

Alan Anderson nokautirao je Partizanovog kapetana

Zdravstvenih je problema imao kapetan Partizana Petar Božić, koji je u duelu s bivšim cibosom Alanom Andersonom, dobio i udarac u lice
Vidi originalni članak

Osim pobjede Partizana nad Maccabijem u krcatoj Nokia Areni u Tel Avivu, prve je četvrtfinalne utakmice košarkaške Eurolige obilježila i ozljeda hrvatskoga suca Sretena Radovića, koji je sudio okršaj grčkog Olympiacosa i poljskoga Prokoma. Već u prvoj četvrtini susreta 42-godišnji Dubrovčanin ozlijedio je list i nije mogao nastavit suditi, pa su ostatak utakmice odradila samo dva španjolska suca. Olympiacos je slavio 83-79, a Nikola Vujčić postigao je dva poena.
Osim Radovića, zdravstvenih je problema imao i kapetan Partizana Petar Božić, koji je u duelu s bivšim cibosom Alanom Andersonom dobio udarac u lice, a u jednom je trenutku bio i u nesvijesti, kako kaže trener “crno-belih” Dule Vujošević.
- Nema problema, pobjeda je sve izliječila - nasmijao se Božić nakon utakmice, koju su Beograđani dobili 85-77, iako su u 14. minuti gubili čak 21 razlike. Serija se igra na tri pobjede, a druga je utakmica već danas.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bizzy_dany 24.03.2010.

    Crno beli svet!

  • torcida_dinamo 24.03.2010.

    svaka cast partizanu. zelim vam da odete na final four, a na FF je sve moguce

  • user_34118 24.03.2010.

    ooo partizane volimo te i srce si

Komentiraj...
Vidi sve komentare