To je to što me zanima!

Alan Letang: "Obojimo" Ledenu potpuno u plavo...

Mogu reći kako je neopisiv osjećaj izaći na led s osjećajem da je cijela dvorana "obojana" bojom upravo Vašeg dresa - opisao je Alan Letang
Vidi originalni članak

Odličnom jučerašnjom igrom i pobjedom u Salzburgu s uvjerljivih 4-1 hokejaši Medveščaka su još jednom pokazali kako su momčad spremna pobijediti najbolje i najskuplje sastave lige EBEL. Igrači i vodstvo kluba ovim putem pozivaju sve koji će ih sutra bodriti u Ledenoj dvorani da odjenu Medveščakovu plavu boju kako bi i na taj način crvenim bikovima iz Salzburga pokazali kako je baš cijela dvorana svim srcem uz svoj klub.
- Pozivam ovim putem sve navijače i goste Ledene dvorane da sutra zajedno "obojimo" Ledenu u plavo. Naime, imao sam prilike više puta na utakmicama u NHL-u vidjeti upravo takav način podrške svom klubu, te vam mogu reći kako je neopisiv osjećaj izaći na led s osjećajem da je cijela dvorana "obojana" bojom upravo Vašeg dresa - opisao je svoje iskustvo iz NHL-a kapetan Medveščaka Alan Letang.
KHL Medveščak ove je sezone ušao u ligu EBEL. Iako je momčad na okupu tek jednu sezonu, pokazali su kako ravnoprano mogu igrati sa svim momčadima. Zacrtani plan ulaska u doigravanje su ostvarili. Ono što je pravo iznenađenje za cijelu ligu je srčana borba Medvjeda koja ih je, pobjedom protiv prvoplasirane momčadi Graz 99ersa, dovela u polufinale doigravanja. Sutra Medvjedi u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova imaju priliku izjednačiti omjer pobjeda s momčadi Red Bull iz Salzburga. Početak utakmice KHL Medveščak - EC Red Bull Salzburg je u 19.15 sati. Ulaznice za ovu utakmicu su rasprodane, a oni koji nisu nabavili svoju ulaznicu mogu pokušati još sutra neposredno prije utakmice. Naime, oko 250 ulaznica bit će pušteno u prodaju na blagajni Doma sportova, a blagajna se otvara u 17.00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • god of war 15.03.2010.

    medveščak je nevjerovatna momčad..toe dokaz kad se srcem igra,samo srcem i željom za pobjedu,evo,sve se može..neću reć da će mo zgazit Red Bullovce,neću reć da će mo ić u polufinale ili osvojit prvenstvo,ali znam i vjerujem izgubili ili pobjedili,uvijek sa JA uz njih,njihov gubitak je naša pobjeda,samo kad se borbenost vidi,uff.....za mene je hockey bio ono pogledat 25sec i prebacit na drugi kanal,ali ti dečki od sad imaju novg vijernog navijača..!! Osvojili su hrvatsku borbenošću,zajedništvom i srcem i naravno nisu bahati,ne foliraju se tamo kao npr. dinaomvci ili šta ja znam...!!! Na njih se ugledat treba svatko i moj naklon imaju...a ledena će bit u plavom gospon Letang..! dali će se magija iz \"grazer\"utakmica ponovit?? Sve je moguće..!

  • titulus 15.03.2010.

    ...pozivam i onog smutljivca Židaka da dođe u Ledenu, možda mu nešto uđe u onu praznu glavu. Isto tako nakon ove zadnje utakmice valjda je svima u Hrvatskoj jasno da se je hokej vratio gdje mu je i mjesto. A sutra Plave Bluze uz podršku pravih navijača kao i do sada pružit će maksimum. ZIG-ZAG-MEDVEŠĆAK

  • lujadin13 15.03.2010.

    umorit će te se od farbanja pa nećete imati snage za igru

Komentiraj...
Vidi sve komentare