To je to što me zanima!

Alarm u Dinamu: Benković je stigao na izvanredni pregled

Iako su pregledi pokazali da nikakvih problema s mišićem nema, u Dinamu je alarm upaljen jer se Benković požalio i na bolove u zglobu zbog kojeg nije igrao cijelo proljeće
Vidi originalni članak

Filip Benković protiv Mure na teren se vratio nakon sedam mjeseci, no nakon samo 17 minuta uhvatio se za mišić i morao je napustiti teren.

Iako su pregledi pokazali da nikakvih problema s mišićem nema, u Dinamu je alarm upaljen jer se Benković požalio i na bolove u zglobu zbog kojeg nije igrao cijelo proljeće.

Zbog toga je Benković napustio pripreme u Sloveniji i stigao u Zagreb na izvanredan pregled i terapiju ozlijeđenog gležanj. Trener Dinama Ivajlo Petev je optimističan.

- Nadam se da će on već za nekoliko dana biti s nama u trenažnom procesu. Ova momčad s Benom i bez njega nije ista. On će se odmah vratiti ovdje u Moravske Toplice pa ćemo vidjeti - rekao je Petev.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • --- DAVOR --- 03.07.2017.

    99% igrača nema tako često zdravstvenih problema što dovodi do jedinog mogućeg zaključka da je to pitanje prehrane i utreniranosti pojedine skupine mišića jer ne može tolka razlika u odnosu na otpornog igrača i sklonog na ozlijede jer ne može konstitucija genetski predisponirana biti tolko utjecajna.

  • RobertC 03.07.2017.

    Koji je sad pak taj?

  • POTPEC 03.07.2017.

    Nažalost forsiranje mladih ispred iskusnih igrača i dovodi do ovoliko ozljeda kod njih. Žalosno je da mladi i klubovi to ne vide. Nekad je bolje ne igrat nego se isforsirat pa par miseci biti van terena. Ne mislim samo na igraća Benkovića i Dinamo, nego i na sve ostale klubove naše lige. Ni oni nisu puno bolji. To se događa i Benkoviću, sutra možda i nekom drugom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare