To je to što me zanima!

Alarm u Francuskoj: Karabatić je izgubljen do kraja prvenstva

Potvrdile su se najcrnje prognoze za Luku Karabatića koji je ozlijeđen napustio igru u utakmici protiv Japana. Francuski pivot zbog kidanja ligamenata gležnja mora mirovati do kraja SP-a
Vidi originalni članak

Luka Karabatić oprostio se od Svjetskog rukometnog prvenstva i prije nego što je ono zaozbiljno počelo. Kružni napadač francuske reprezentacije pretrpio je rupturu tibiofibularnog ligamenta gležnja, pokazao je liječnički pregled u subotu ujutro.

Mlađi brat poznatijeg rukometaša Nikole Karabatića stradao je u pobjedi protiv Japana 31-19 u petak u Nantesu. Zbog ozbiljnosti ozljede neće moći zaigrati do kraja turnira pa je izbornički dvojac Didier Dinart - Guillaume Gille hitno reagirao.

Umjesto Luke Karabatića tako je u sastav "pijetlova" pozvan desni bek Dika Mem i kompletirao kadar od 16 igrača s kojima Francuska raspolaže. Među njima su još dvojica kružnih napadača, iskusni Cédric Sorhaindo te Ludovic Fàbregas.

Nije sve, međutim, tako crno za selekciju domaćina ovog Mundijala jer bi za nedjeljnu utakmicu protiv Norveške u konkurenciji trebao biti lijevi vanjski Timothey N'Guessan. Francuska je nakon dva kola stopostotna u skupini A s dvije pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • burek. 15.01.2017.

    ahahahah alarm u francuskoj jbt jel vas sram

  • unomomento 14.01.2017.

    Krivog Karabatića zahvatilo!

  • tuna111 14.01.2017.

    Bitan im je i taj karabatić ponajviše u obrani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare