To je to što me zanima!

Albanci se sprdaju: Koeficijent na pobjedu Srbije im je - nula!

Jedna kladionica u Albaniji ponudila je koeficijent na pobjedu Srbije u četvrtak - 0! Srbija gostuje u Elbasanu u sklopu kvalifikacija za odlazak na Euro 2016. godine
Vidi originalni članak

Albanija u četvrtak dočekuje Srbiju u Elbasanu i nada se pobjedi koja bi Albancima dala čvrstu nadu u drugo mjesto u skupini i izravan odlazak na Euro. Portugalci vode s 15 bodova, Danci imaju 12 bodova i utakmicu više, dok je Albanija na trećem mjestu s 11 bodova. Srbija je prikovana za dno s jednim bodom.

Utakmica Albanije i Srbije označena je visokorizičnom, a jedna je kladionica u Albaniji dala zanimljive kvote na utakmicu. Na pobjedu Albanije koeficijent je 2.50, na remi je 3.20, a na pobjedu Srbije - nula.

Srbi su to okrenuli u svoju korist.

- S ozbirom da ova kvota ne postoji, kladionica smatra kako će Srbija dobiti 100 posto. Ne žele dati mogućnost ljudima da uplate na Srbiju i bez veze gube novac - napisao je jedan navijač Srbije.

Podsjećamo, utakmica Srbije i Albanije u Beogradu prekinuta je nakon kaosa na terenu koji su izazvali domaći navijači potaknuti dronom koji je na stadion Partizana donio zastavu "Velike Albanije". Stefan Mitrović je uhvatio zastavu, a na terenu su ubrzo bili i srpski navijači koji su se potukli s igračima Albanije.

Bekim Balaj je u kaosu dobio stolicom u glavu, a Uefa je žestoko kaznila Srbiju oduzimanjem tri boda, s dvije utakmice bez navijača i 100.000 eura. Iako je utakmica bila registrirana 3-0 za Srbiju, Sportski arbitražni sud nakon žalbe albanskog saveza presudio je u korist Albanije i dao joj pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • justEd 06.10.2015.

    haha

  • MarijanPavlović 04.10.2015.

    Glupost djeco

  • tagor1 04.10.2015.

    Kvota nula znači da albanija nema ni promil šanse da pobjedi

Komentiraj...
Vidi sve komentare