To je to što me zanima!

Albanija i Kosovo odigrali 2-2: Igrali smo protiv naše braće...

Kosovo je u Prištini dočekalo Albaniju u prijateljskoj utakmici. Svi su skupa slavili albanski plasman na Euro 2016. godine u Francusku. Utakmica je završila remijem
Vidi originalni članak

Albanci su proslavili povijesni uspjeh i plasman na Europsko prvenstvo 2016. godine prijateljskom utakmicom protiv Kosova. Završilo je - prijateljski, 2-2. Stadion u Prištini bio je krcat. Albanija je povela golom Manaja u 54. minuti. Kosovo je zabilo za preokret preko Celine i Rashanija da bi Rrahman postavio konačnih 2-2.

- Igrali smo protiv braće i zato je to bilo posebno. Pravu snagu Albanije vidjet ćete protiv Gruzije. Atmosfera je bila sjajna - rekao je albanski izbornik Gianni de Biasi.

Albanija je izborila izravan odlazak na Euro u Francuskoj u skupini I. Portugal je bio prvi u skupini, Albanci su bili odmah iza. Danska je ostala na dva boda manje u skupini u kojoj je Srbija osvojila tek četiri boda.

Povijesni albanski uspjeh slavio se i na Kosovu što nije ništa neobično. U albanskoj reprezentaciji čak 14 igrača dolazi s Kosova. Fifa je dozvolila Kosovu igranje prijateljskih utakmica, ali ne protiv reprezentacija bivše Jugoslavije.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • 024komentator 15.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • slave veliki 14.11.2015.

    Uskoro cete gledati i utakmicu Istra - Hrvatska..za pocetak...a onda...dalmacija Istra Dalmacija Slavonija.itd itd..samo polako....vidjecete

  • Mali Tomicallomica 14.11.2015.

    Mislim da bi bilo fer od domacina da su pozvali goste iz regije u vip lozu,, recimo Vucic bi mogao izvesti pocetni udarac , tako nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare