To je to što me zanima!

Alcaraz je iznenađujuće izletio u polufinalu ATP Buenos Airesa

Početak sezone definitivno nije prošao po očekivanjima drugog tenisača svijeta. Nakon poraza u četvrtfinalu Australian Opena, na turniru u glavnom gradu Argentine zapeo je prije finala
Vidi originalni članak

Čileanac Nicolas Jarry, treći nositelj teniskog turnira u Buenos Airesu, u polufinalu je eliminirao drugog igrača svijeta i prvog nositelja natjecanja u Argentini Španjolca Carlosa Alcaraza 7-6 (2), 6-3.

U drugom polufinalu u argentinskom obračunu Facundo Diaz Acosta svladao je Federica Coriju 6-2, 6-3.

Alcaraz, branitelj naslova, igrao je na svom prvom turniru otkako je ispao u četvrtfinalu Grand Slama na otvaranju sezone u Australiji. No poražen je od 28-godišnjeg Jarryja, 21. igrača svjetske ljestvice, koji je pobijedio u trećem međusobnom susretu.

Posljednji put Alcaraz je finale izgubio prošlog kolovoza na Mastersu u Cincinnatiju, kada ga je u finalu pobijedio najbolji ATP igrač, Srbin Novak Đoković. Mjesec dana ranije uzeo je zadnji turnir, Wimbledon, za drugi Grand Slam naslov.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • opušteno2 18.02.2024.

    Kad je Đokovića pobjedio prošle godine u Engleskoj u finalu i osvojio turnir,svi su se raspisalio o novom čudu od djeteta da ce uzet 25 G.S itd itd.a on od tog turnira do danas niti jedan turnir nije osvoji.

  • mislim 18.02.2024.

    Zašto iznenađujeće pa i nije on neki ekstre bit će toga još malo je navikan a i on malo bahat

Komentiraj...
Vidi sve komentare