To je to što me zanima!

Alen Halilović: Pa ovo nije bilo niti na razini dječjeg suđenja

Gračan u Španjolskoj neće moći računati na Halilovića i Pašalića zbog žutih, Kolingera i Mikanovića zbog crvenih kartona te vjerojatno Kovačića i Pjacu
Vidi originalni članak

Ako smo mogli 70 minuta igrati s igračem manje protiv Španjolske i gotovo se vratiti iz bezizlazne situacije, onda se možemo nositi s bilo kojom reprezentacijom na svijetu, rekao je Alen Halilović za Goal.

Mladi nogometaš Barcelone na posudbi u Sportingu iz Gijona jučer je u porazu od Španjolske na Rujevici (2-3) bio najbolji naš igrač. No osim brojnih promašenih prilika i nesreće da dvije lopte na samom kraju utakmice završe na gredi i stativi, Alena su naljutili i suci.

- Oni su bili svoja priča. Stvarno ne volim komentirati suđenje, ali ovo nije bilo na razini europskih kvalifikacija. Ma nije bilo ni na razini dječjeg suđenja! Svaki naš prekršaj je bio karton, svaki prigovor je bio karton. A na drugoj strani je bilo sasvim drugačiji kriterij.

Brojni žuti kartoni te dva crvena prorijedili su Hrvatsku i za iduću utakmicu u kvalifikacijama. Hrvatska 24. ožujka gostuje kod jučerašnjeg protivnika, a Gračan neće moći računati na Halilovića i Pašalića zbog žutih, Kolingera i Mikanovića zbog crvenih kartona te vjerojatno Kovačića i Pjacu koji će biti na raspolaganju A reprezentaciji.

- Ma, velika šteta. Sada nas pola neće moći igrati u Španjolskoj. Ne bih ništa rekao da smo mi radili neke oštre i pogibeljne startove, no većina toga je bila obična borba za loptu. Na kraju smo dobili dva crvena i ne znam koliko žutih kartona. Sudac nam je dijelio te kartone, vidno je navlačio na njihovu stranu. Ali, to nam ne smije biti izgovor za današnji poraz - kaže Alen te najavljuje borbu za Euro:

- Ako ne možemo biti prvi, onda moramo kao drugi osigurati dodatne kvalifikacije. Tu nema priče. Želimo se plasirati na Europsko prvenstvo.

Što Alen Halilović kaže o Kovačiću te kako je vidio stativu i prečku u posljednjim sekundama pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • DambaTheBlackMamba 20.11.2015.

    Ovaj sudac ne bi više u životu smio bilo kome suditi osim sebi. Ubiti bi se zbog takvog skandaloznog suđenja HNS trebao tužiti sa svim sredstvima FIFI & UEFI. Ta gamad od sudca nas nije samo za 3 boda oštetila, nego nas je oštetila za minimalno 6 bodova ( jer bez Halilovića , Kove & pole ekipe u Španiji nemamo što tražiti osim petarde) a s time možda čak i drugo mjesto pošto su Šveđani igrali u prvom duelu protiv furije 1:1.Tako da opet zahvaljujući spanskoj marijoneti ništa od najbolje hrvatske U21 ikada !!!

  • dobro jutro 18.11.2015.

    Midlim da jedan trener treba imati autoritet,pa nas izbornik se nije cestito zanimao za utakmicu,a kamoli da smiri klince (koji su vec odavno profesionalci) da postoje nogometna pravila koja se moraju postovati na terenu) Svi kartoni su bili 100%opravdani,a Halilovic ,Pasalic,i ostale nazovbi zvijezde se trebaju spustiti lagano na zemlju Da su igrali prvo poluvrijeme kao drugo dobili bi bez problema

  • IzUglaBosanke 18.11.2015.

    Ha ha, ko zna. Bit ce ipak da mi nismo toliko razliciti koliko se nekada predstavlja. Kako god, neka dobrog fudbala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare