Obavijesti

Sport

Komentari 25

Alen Halilović: Pa ovo nije bilo niti na razini dječjeg suđenja

Alen Halilović: Pa ovo nije bilo niti na razini dječjeg suđenja
1

Gračan u Španjolskoj neće moći računati na Halilovića i Pašalića zbog žutih, Kolingera i Mikanovića zbog crvenih kartona te vjerojatno Kovačića i Pjacu

VIDEO

Ako smo mogli 70 minuta igrati s igračem manje protiv Španjolske i gotovo se vratiti iz bezizlazne situacije, onda se možemo nositi s bilo kojom reprezentacijom na svijetu, rekao je Alen Halilović za Goal.

Mladi nogometaš Barcelone na posudbi u Sportingu iz Gijona jučer je u porazu od Španjolske na Rujevici (2-3) bio najbolji naš igrač. No osim brojnih promašenih prilika i nesreće da dvije lopte na samom kraju utakmice završe na gredi i stativi, Alena su naljutili i suci.

- Oni su bili svoja priča. Stvarno ne volim komentirati suđenje, ali ovo nije bilo na razini europskih kvalifikacija. Ma nije bilo ni na razini dječjeg suđenja! Svaki naš prekršaj je bio karton, svaki prigovor je bio karton. A na drugoj strani je bilo sasvim drugačiji kriterij.

Brojni žuti kartoni te dva crvena prorijedili su Hrvatsku i za iduću utakmicu u kvalifikacijama. Hrvatska 24. ožujka gostuje kod jučerašnjeg protivnika, a Gračan neće moći računati na Halilovića i Pašalića zbog žutih, Kolingera i Mikanovića zbog crvenih kartona te vjerojatno Kovačića i Pjacu koji će biti na raspolaganju A reprezentaciji.

- Ma, velika šteta. Sada nas pola neće moći igrati u Španjolskoj. Ne bih ništa rekao da smo mi radili neke oštre i pogibeljne startove, no većina toga je bila obična borba za loptu. Na kraju smo dobili dva crvena i ne znam koliko žutih kartona. Sudac nam je dijelio te kartone, vidno je navlačio na njihovu stranu. Ali, to nam ne smije biti izgovor za današnji poraz - kaže Alen te najavljuje borbu za Euro:

- Ako ne možemo biti prvi, onda moramo kao drugi osigurati dodatne kvalifikacije. Tu nema priče. Želimo se plasirati na Europsko prvenstvo.

Što Alen Halilović kaže o Kovačiću te kako je vidio stativu i prečku u posljednjim sekundama pročitajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju