To je to što me zanima!

Alen Halilović: Barca me neće pustiti, a u Gijon se ne vraćam

Na svim smo pozicijama odlično popunjeni, prepuni smo sjajnih igrača. Svi ovi dečki zaslužuju reprezentativni poziv, tu su najbolji hrvatski igrači, rekao je Halilović
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja s pripremama u Sv. Martinu na Muri. Izabranici Ante Čačića danas su u jutarnjim satima odradili i prvi zatvoreni trening, a reprezentaciji će se tijekom dana priključiti i Vedran Ćorluka.

Svoja razmišljanja o atmosferi u nacionalnoj vrsti, pa i očekivanjima od Europskog prvenstva poslije treninga s medijima je prvo podijelio Alen Halilović.

- Dobro smo krenuli u ove pripreme, radimo stvarno dobro, a tereni su ovdje stvarno odlični. Prezadovoljni smo i kampom, a najbitnije je da nema ozljeda. Na prvom treningu dočekalo nas je puno ljudi, nismo to očekivali i zahvaljujem se svim navijačima što su nas tako podržali - kazao je Alen Halilović , pa nastavio:

- Na svim smo pozicijama odlično popunjeni, prepuni smo sjajnih igrača. Svi ovi dečki zaslužuju reprezentativni poziv, tu su najbolji hrvatski igrači. Nismo još imali ozbiljnije sastanke s izbornikom, niti možemo naslutiti koja će četiri igrača biti višak, vjerujem da ćemo o tome pričati tek kada se svi kompletiramo.

Jesu li vaše opcije Sporting Gijon, Valencia i Barcelona ?

- Ne, Sporting Gijon mi nije opcija za nastavak karijere. Trenutačno je samo Barcelona, tamo se želim vratiti nakon Europskog prvenstva.

Jeste li se čuli s Ivanom Rakitićem nakon jučerašnjeg osvajanja Kupa?

- Jesam, poslao sam mu poruku, vjerujem da su proslavili taj trofej. Ovo je za njega, ali i Barcelonu bila odlična sezona, šteta što još nisu osvojili Ligu prvaka. No, za mene je Barcelona bil daleko najbolja momčad ove sezone. Tu nema dvojbe.

Tko je njegov favorit u finalu uz ostatak intervjua, pročitajte na Goal.hr

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ADZovce 23.05.2016.

    Imaš ti sinek puno, puno toga učiti i puno, puno znoja proliti ako misliš da postaneš ono što želiš i što u stvarnosti sigurno možeš postati jer ti je Bog dao talenat... Ostaje onaj teži dio, rad, rad, rad i skromnost ili realnost s obje noge na zemlji.

  • kizio 23.05.2016.

    Bahati klinac.

  • 23.05.2016.

    ići ces ti balonja di ti uprava Barce reče

Komentiraj...
Vidi sve komentare