To je to što me zanima!

Alen 'Savage' Babić pomeo Francuza za manje od minute!

Hrvatski je teškaš nokautirao suparnika za 50 sekundi u prvoj borbi priredbe u Londonu, u kojoj je šlager borba Dilliana Whytea i Kolumbijca Rivasa
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Alen Babić (26) otvorio je boksačku večer u londonskoj O2 Areni pobjedom u svom drugom profesionalnom meču.

U prvoj minuti borbe nokautirao je zagrebački teškaš Francuza Morgana Dessauxa.

Ovdje možete pogledati snimku meča.

Babić je već prvom serijom udaraca srušio suparnika, koji je u meč ušao s omjerom 3-4, ali čim se digao iz tog nokdauna, Francuz je pretrpio novu kanonadu udaraca i priči je bio kraj. Nakon 50 sekundi.

Babić je, podsjetimo, boksač Leonarda, a ova mu se prilika ukazala kad je pozvan da sparira Dillianu Whyteu, Britancu koji je jedini poraz doživio od Anthonyja Joshue, te juriša na svjetski naslov.

ALEN 'SAVAGE' BABIĆ Naša nova boksačka zvijezda otvara večer za svjetski naslov

Whyte ga je nazvao Alen 'Savage' Babić i ponudio se da mu bude menadžer. Upravo se Whyte kasno večeras bori s Kolumbijcem Oscarom Rivasom za upražnjeno mjesto privremenog svjetskog prvaka po WBC-u.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bedak11 20.07.2019.

    Babic je 90. Godiste, nikako nema 26 godina. Borba kao borba okej, nis spektakularno, cudno je gledat kad u publici nema nikog, u praznoj dvorani su bili, malo tuzno cak.

  • vutraa 20.07.2019.

    Sad kad ovaj napravi veću karijeru od hrge

Komentiraj...
Vidi sve komentare