To je to što me zanima!

Alessandro Nesta karijeru će nastaviti u Montreal Impactu

Talijanski obrambeni nogometaš Alessandro Nesta (36), dosadašnji igrač Milana, potpisao je ugovor s Montreal Impactom, momčadi iz američko-kanadske lige
Vidi originalni članak

Detalji ugovora nisu obznanjeni, ali je poznato da Nesta neće imati status igrača koji smije probiti maksimum unutar zadanog ligaškog ''salary capa''.

- Jako sam sretan što sam ovdje. Nakon što sam došao pogledati mog prijatelja Marca di Vaija u njegovoj prvoj utakmici za Montreal, upoznao sam neke sjajne ljude u ovome klubu. Svidjelo mi se što sam vidio i shvatio sam da je Montreal klub u kojem želim nastaviti karijeru. Imao sam neke ponude za nastavak u Europi, ali želio sam doći u MLS ligu – rekao je Nesta, koji će u Impactu nositi dres s brojem 14.

Nesta je bio član Lazija od 1993. do 2002. godine, nakon čega je 10 godina igrao za Milan. Upisao je 78 nastupa u dresu talijanske reprezentacije, za koju nije postigao niti jedan pogodak.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • adebissi 06.07.2012.

    ja sam za juve al on mi je uvijek bio najjači stoper...čitao je igru ko brleković knjige...zaslužio je da malo uživa...

  • ACMilanCroatia 06.07.2012.

    doktor svog zanata.......jedan od najvecih stopera ikad, ako ne i najbolji uz Maldinia i Cannavara, Baresia ....... nadam se da ce na tu klasu doci i Thiago Silva (najbolji stoper današnjice) , na dobrom je putu :)

  • ACMilanCroatia 06.07.2012.

    sretno kralju .....hvala ti za sve ove divne godine koje si proveo u Milanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare