To je to što me zanima!

Alexis se smijao katastrofi; Özil: Vrijeđajte nas, kritizirajte

I dok se Mesut Özil ispričavao navijačima Arsenala, Alexis Sanchez katastrofu protiv Liverpoola (4-0) s klupe je gledao uz smiješak, a navijači već nagađaju kako mu je to bila zadnja utakmica za Arsenal
Vidi originalni članak

Krivite nas, vrijeđajte, kritizirajte, ali i ja sam jako razočaran zbog utakmice. Željeli smo pozitivan rezultat prije reprezentativne stanke, ali jednostavno nismo bili dobri tijekom 90 minuta, Liverpool je zaslužio pobjedu bez dvojbe, napisao je na Instagramu Mesut Özil nakon katarstofe protiv Liverpoola.

'Redsi' su na Anfieldu slavili 4-0, a navijači ponovno traže Wengerov odlazak. Težak udarac ponovno je uzdrmao Arsenal već na startu sezone.

- Inače sam previše ogorčen da objavljujem na društvenim mrežama nakon ovakvih frustriranih dana kao što je ovaj, ali ne želim da ne prokomentiram ovo prije nego odem na okupljanje reprezentacije. Topnici, oprostite, pogotovo navijači koji su putovali na utakmicu da vide kako se borimo. No mi ćemo napraviti sve da budemo bolji u sljedećim utakmicama i vratimo se nakon ovog razočarenje koje svi osjećamo u ovom trenutku - zaključio je njemački reprezentativac.

I dok se Nijemac ispričava navijačima, kamera je usred utakmice ulovila Alexisa Sancheza sa smiješkom na licu. Čileancu je osmijeh pobjegao pri rezultatu 4-0.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • obama terorist 29.08.2017.

    Zato Mou gazi....a oni seljaci koji su pisali kako ce manu ispast iz lige sa njim neka se sada jave...trener je vise od pola ekipe!! Arsenal ima dobre igrace ali ima covjeka bez taktike,cvrstine i mudrosti na klupi!!

  • odlucni 29.08.2017.

    Venger je prdnuo pa covjek pokrio nos

  • komentator__Luka 28.08.2017.

    nije on kriv pa blamažu, što njega osuđujete.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare