To je to što me zanima!

Alilović i Sulić u Areni: Zagreb dočekuje mađarski Veszprem

Rukometaši Zagreba od 20 sati igraju treće kolo rukometne Lige prvaka. U Areni je već pao moćni Kiel, a Vujovićevi igrači protiv Mađara jurišaju po novu pobjedu...
Vidi originalni članak

Zagreb od 20 sati u Areni dočekuje Veszprem. Mađarski doprvak i osvajač SEHA lige stiže s Mirkom Alilovićem i Renatom Sulićem. Nitko nije favorit protiv Zagreba kojeg je fantastično posložio Veselin Vujović.

- Moram reći da sam ponosan što nakon godinu dana rada ovdje Kiel dođe u Zagreb i kaže da nisu favoriti. Pa dođe Veszprem i kaže da im nije svejedno što igraju ovdje. Danas svi cijene Zagreb i to je velika stvar. Možemo mi izgubiti, ali svatko za pobjedu protiv nas mora imati mu*a kao crkvena zvona. Ja ne pucam iz prazne puške. Ako možemo biti u egalu s Veszpremom, možemo s bilo kime u Europi - rekao je Vujović.

Zagreb je na startu Lige prvaka razbio Kiel 29-22 što je moćnom njemačkom klubu bio najteži poraz u povijesti europskih natjecanja. Nakon toga Zagreb je dobio i Celje u gostima, a sad stiže Veszprem u trećem kolu rukometne Lige prvaka.

- Igrali smo sa Zagrebom nekoliko puta zadnjih godina i svaki je put sve teže. Vjerujte mi, sad će nam biti najteže. Jednom možeš slučajno pobijediti Kiel, no dvaput to nije slučajnost, bez obzira kako Kiel izgledao - rekao nam je Mirko Alilović uoči utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ragby 03.10.2015.

    Teška utakmica. sretno vam bilo !!!

  • crocop79 03.10.2015.

    ma bezveze, a bas sam htio gledat nastavak dokumentarca o bikovima...sad je HTV nasao glumiti patriotizam, a najsretniji bi bili da mogu prenosit C Zvezdu

  • cuki99 03.10.2015.

    Ako danas padne Veszprem, padaju svi do kraja!!! Sretno naši!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare