To je to što me zanima!

Alispahić: Stjepan Tomas mi je gazda, a gazdu moram slušati

Stanarina kod Stjepana nije velika, u šali je dodao Mehmed Alispahić. Dinamovo je pojačanje iz Šibenika odlično krenulo u novu sezonu. Odigrao je sjajno s Neftčijem
Vidi originalni članak

Alispahić je veliko pojačanje. Kako je samo dao loptu Badelju, komentirali su mnogi novog veznjaka “modrih” nakon pobjede nad Neftčijem u Maksimiru. Meša je i u Bakuu bio jako dobar. Jako je zadovoljan svojim prvim dvjema važnim utakmicama u Dinamu.

- Dobro sam počeo, još kad se malo ‘pohvatam’ sa Sammirom, Badeljem i Lekom, bit ću još bolji - rekao je Alispahić. Na utakmici u Bakuu bilo je ružnih scena, golman domaćina Stamenković pljunuo je Leku.

- Svi smo stali uz Jerka, oni su nas od početka utakmice provocirali, odgovorili smo im čvrstom igrom - kaže veznjak “modrih”.

Cimer mu je na pripremama bio Krstanović, mogli bi biti suigrači i u reprezentaciji BiH.

- To bi bilo super. Ivan mi je rekao da treba dobro razmisliti o tome. Ipak, izbornik Sušić još me nije zvao i tražio pomoć da nagovorim Krstanovića da igra za nas.

Alispahić stanuje na Bukovcu, nedaleko od Maksimira, a gazda stana mu je Stjepan Tomas, njegov velik prijatelj.

- Tomas mi je pomogao savjetima kad sam došao ovamo. On je sve prošao i moram ga slušati. Stanarina? Ma nije velika, može proći - u šali je kazao Alispahić, koji se ne plaši protivnika u trećem pretkolu Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • truxi 22.07.2011.

    Sa Tomasom sam igro u pionirima i kadetima u Iskri a Alispahicu zelim sve nabolje iako sam Hajdukovac

  • maxxzg 21.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare