To je to što me zanima!

Allegri: Gradimo budućnost pa će Thiago i Ibrahimović ostati

Klub i predsjednik su odlučni održati momčad Milana na visokoj razini. Ibrahimović i Thiago Silva ostaju s nama, izjavio je trener milanske momčadi Massimiliano Allegri
Vidi originalni članak

Trener nogometaša Milana Massimiliano Allegri negirao je špekulacije o odlasku dvojice ključnih igrača ''rossonera'' ovoga ljeta iz kluba, švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića i brazilskog braniča Thiaga Silve.

Brazilski 27-godišnji branič je povezan s prelaskom u Manchester City ili Barcelonu, dok se šuška i o odlasku Zlatana Ibrahimovića.

- Klub i predsjednik su odlučni održati momčad Milana na visokoj razini. Ibrahimović i Thiago ostaju s nama. Thiago je još mlad, a Zlatan nam također može još puno toga dati. To su dvojica šampiona na kojima Milan gradi svoju budućnost. Ne, oni neće otići, klub jedino radi na pojačanjima koja će zamijeniti one koji odlaze - poručio je Allegri.

U pitanju su Alessandro Nesta, Clarence Seedorf i Mark van Bommel. Milan je već osigurao usluge Riccarda Montoliva i Bakayea Traorea za iduću sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • trollzor333 23.05.2012.

    :( a bas sam se nadal da ce silva ojacati barcinu obranu iduce sezone

  • Neky1986 23.05.2012.

    ne jedite govna i pocnite kupovat mladje igrace pa mozda i bude stari milan kakvog se rado sjecam

  • tomovic66 22.05.2012.

    24 sata..to je takav šrot od novina i portala, i konj bi se zacrvenio

Komentiraj...
Vidi sve komentare