To je to što me zanima!

Allegri: Nema brige za napad Juventusa, vraća nam se Pjaca

Dragi Gigi, bilo mi je zadovoljstvo, privilegija i čast igrati, boriti se, pobjeđivati i osvajati trofeje uz tako sjajnog igrača, suigrača i osobu - napisao je Mandžo na Instagramu
Vidi originalni članak

Juventus je u subotu pobjedom nad Veronom 2-1 i završio svoju ovogodišnju sezonu. A kako to inače i biva, sada je na red došla priča o ljetnom prijelaznom roku.

- Sve će ovisiti o igračima koji žele ostati i o onima koji će otići. Nedostajat će nam Buffon i Lichtsteiner, ali doći će mladi i inteligentni dečki - rekao je trener Juventusa pa nastavio:

- Sada smo u slavljeničkom raspoloženju, ali brzo ćemo se okrenuti onome što možemo promijeniti u momčadi, kako se možemo popraviti, moramo analizirati situaciju. Teško je ovu momčad dodatno osnažiti jer su dečki ostvarivali sjajne rezultate proteklih godina.

Pričalo se da bi se u Juventus mogao vratiti Alvaro Morata.

- Vraća nam se Marko Pjaca, tako da mislim da smo mirni što se tiče napada - kaže Allegri.

A subotnja utakmica će se pamtiti po oproštaju Gianluigija Buffona za kojeg su suigrači imali samo riječi hvale.

- Buffon je jedan od najvećih igrača svih vremena. Strašno će nam nedostajati, fantastična je osoba i čast mi je što sam mogao igrati s njim - poručio je nakon utakmice Mediaset Premiumu Miralem Pjanić.

- Razlika u Juventusu u odnosu na ostale klubove je što svaki dan udišeš pobjednički mentalitet. U svlačionici imamo igrače koji ti svaki dan dokazuju kako je to živjeti kao juventin, a tu prije svega mislim na Gigija, Chiellinija, Barzaglija, Marchisija... važne igrače za svakoga tko uđe u svlačionicu. Tužan sam jer kapetan odlazi. Igrao sam s mnogim šampionima, ali Gigi je poseban. Njegov odlazak ostavlja prazninu u Juventusu - rekao je Mehdi Benatia, a Andrea Barzagli je dodao:

- Nedostajat će nam, on je vođa i najveći vratar svih vremena. On je čovjek koji u svlačionici svima pomaže da napreduju. Nikada ne govori nešto prije nego što dobro razmisli, a onda ga svi slušamo.

A od Gigija se porukom na Instagramu oprostio i Mario Mandžukić.

- Dragi Gigi, bilo mi je zadovoljstvo, privilegija i čast igrati, boriti se, pobjeđivati i osvajati trofeje uz tako sjajnog igrača, suigrača i osobu - napisao je Mandžo uz nekoliko zajedničkih fotografija.

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MarioRonjak 21.05.2018.

    Hahahahha.... Ovo je nova himna?! Šta ju je snimila neka turistička agencija? Užas

  • komentator__Luka 20.05.2018.

    samo nek ode na drugu posudbu di će igrati i gotovo, zeznuo se sa odlaskom u schalke, isto tako vjerujem da bi vlašić igrao negdje drugdje, everton nije za njega i trener mu ne vjeruje.......

  • hrvoje96 20.05.2018.

    Dokle cete maltretirat narod sa ovom glupom navodno navijackom pjesmom koja nevalja i samo je ocajnicki pokusaj da se okrene kinta bez motike..

Komentiraj...
Vidi sve komentare