Obavijesti

Sport

Komentari 11

Allegri: Nema brige za napad Juventusa, vraća nam se Pjaca

Allegri: Nema brige za napad Juventusa, vraća nam se Pjaca
1

Dragi Gigi, bilo mi je zadovoljstvo, privilegija i čast igrati, boriti se, pobjeđivati i osvajati trofeje uz tako sjajnog igrača, suigrača i osobu - napisao je Mandžo na Instagramu

VIDEO

Juventus je u subotu pobjedom nad Veronom 2-1 i završio svoju ovogodišnju sezonu. A kako to inače i biva, sada je na red došla priča o ljetnom prijelaznom roku.

- Sve će ovisiti o igračima koji žele ostati i o onima koji će otići. Nedostajat će nam Buffon i Lichtsteiner, ali doći će mladi i inteligentni dečki - rekao je trener Juventusa pa nastavio:

- Sada smo u slavljeničkom raspoloženju, ali brzo ćemo se okrenuti onome što možemo promijeniti u momčadi, kako se možemo popraviti, moramo analizirati situaciju. Teško je ovu momčad dodatno osnažiti jer su dečki ostvarivali sjajne rezultate proteklih godina.

Pričalo se da bi se u Juventus mogao vratiti Alvaro Morata.

- Vraća nam se Marko Pjaca, tako da mislim da smo mirni što se tiče napada - kaže Allegri.

A subotnja utakmica će se pamtiti po oproštaju Gianluigija Buffona za kojeg su suigrači imali samo riječi hvale.

- Buffon je jedan od najvećih igrača svih vremena. Strašno će nam nedostajati, fantastična je osoba i čast mi je što sam mogao igrati s njim - poručio je nakon utakmice Mediaset Premiumu Miralem Pjanić.

- Razlika u Juventusu u odnosu na ostale klubove je što svaki dan udišeš pobjednički mentalitet. U svlačionici imamo igrače koji ti svaki dan dokazuju kako je to živjeti kao juventin, a tu prije svega mislim na Gigija, Chiellinija, Barzaglija, Marchisija... važne igrače za svakoga tko uđe u svlačionicu. Tužan sam jer kapetan odlazi. Igrao sam s mnogim šampionima, ali Gigi je poseban. Njegov odlazak ostavlja prazninu u Juventusu - rekao je Mehdi Benatia, a Andrea Barzagli je dodao:

- Nedostajat će nam, on je vođa i najveći vratar svih vremena. On je čovjek koji u svlačionici svima pomaže da napreduju. Nikada ne govori nešto prije nego što dobro razmisli, a onda ga svi slušamo.

A od Gigija se porukom na Instagramu oprostio i Mario Mandžukić.

- Dragi Gigi, bilo mi je zadovoljstvo, privilegija i čast igrati, boriti se, pobjeđivati i osvajati trofeje uz tako sjajnog igrača, suigrača i osobu - napisao je Mandžo uz nekoliko zajedničkih fotografija.

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'