To je to što me zanima!

Allegri potvrdio: Mandžo se vraća za susret s Bayernom

O Bayernu ćemo razmišljati tek nakon subote i utakmice protiv Bologne. Ta nam je utakmica iznimno važna, na njima se osvaja Scudetto, rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri i potvrdio povratak Mandže
Vidi originalni članak

Talijanski Juventus trenutačno je u sjajnoj formi, ima 15 pobjeda u nizu i nakon najlošijeg početka sezone u povijesti, ponovno se nalazi na vrhu Serie A. No sada su pred "starom damom" najveći izazovi, prvo mjesto treba zadržati, a čeka ih i osmina finala Lige prvaka protiv Bayerna u Torinu (utorak, 20:45).

- O Bayernu ćemo razmišljati tek nakon subote i utakmice protiv Bologne. Ta nam je utakmica iznimno važna, na njima se osvaja Scudetto - rekao je trener Juvea Massimiliano Allegri te potvrdio da se vraća Mario Mandžukić.

- Mandžukić se vraća treninzima u subotu, Chiellinijeva situacija se mijenja iz dana u dan, Alex Sandro vratit će se za Bayern, a Asamoah se vraća sljedeći tjedan, Cuadrado je jučer trenirao, ali umjesto njega bi mogao zaigrati Padoin. Bonucci će započeti protiv Bologne, kao i Simone umjesto Morate ili Dybale - zaključio je trener vodeće momčadi talijanskog prvenstva.

Mandžo bi tako trebao biti spreman za okršaj s bivšim klubom i omraženim trenerom Pepom Guardiolom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • pfc 18.02.2016.

    uvalit ce im ga Mandzo

  • fftteerrii 18.02.2016.

    jedan ispravak, utakmica s Bolognom je u petak, a ne subotu kako piše u podnaslovu.

  • Gunersss_ 18.02.2016.

    ajmeee,eno se gace tresu bayernu nakon ovakve vijesti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare