To je to što me zanima!

Allegrijeva poruka Mandži prije SP-a: Ne brini, nezamjenjiv si!

Mario Mandžukić dio je reprezentacije koja je okrunjena srebrom na Svjetskom prvenstvu, a otkud mu toliki naboj i ustrajnost koju je pokazao u Rusiji otkrio je njegov menadžer...
Vidi originalni članak

Ljubav između Marija Mandžukića i Juventusa te njegovih navijača je neupitna. A tko i ne bi cijenio toliku požrtvovnost, koju naš Mandžo pokazuje ne samo na bitnim utakmicama, nego čak i na običnim treninzima. 

Pokazao ju je bome i u Rusiji kada je s Hrvatskom došao do povijesnog uspjeha - srebra na Svjetskom prvenstvu. A tajnu o tome otkud mu barem dio tog naboja i žara otkrio je njegov menadžer Ivan Cvjetković.

- Kada je stigao u Torino, Mario je bio ponosan što će obući dres Juventus, ali je klub vjerojatno to smatrao tek korakom u njegovoj karijeri. U protekle tri godine doslovce se zaljubio u Juventus, klub i njegove navijače. Možda je još samo u Bayernu bio toliko voljen - otkrio je Cvjetković.

OBOSTRANA LJUBAV Juve obožava Mandžu: Smislili način kako nagraditi 'ratnika'

Ali, nije Super Mario osvojio srca samo navijača 'Stare dame', nego, ni manje ni više, i trenera.

- Jako je povezan s trenerom Massimilianom Allegrijem, a reći ću i da Juventusov trener ima zasluge u tome da je hrvatska reprezentacija stigla do finala Svjetskog prvenstva. Ustvari, prije no što je Mario krenuo, Allegri ga je nazvao i rekao mu: 'Ne slušaj nikakve glasine. Razgovarao sam s Upravom i rekao im da si za mene ti nezamjenjiv'.

Ova gospodska gesta Allegrija zasigurno je Mandži dala dodatan vjetar u leđa, koji očito nije prestao puhati sve do finala SP-a u Rusiji.

MA KAKAV ODLAZAK Voli Juve i gotovo! Mandžo nije htio ni čuti za bogate Engleze

Iako je reprezentativnu karijeru okončao, novu sezonu u talijanskoj Serie A započeo je odlično. U prve tri utakmice zabio je već dva gola i tome dodao jednu asistenciju. 

Iako se očekivalo da će ga u klubu zasjeniti, a potencijalno i zamijeniti, Cristiano Ronaldo, Mandžina forma, a i odnos s trenerom, govore nam upravo suprotno.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • It's kišing 15.09.2018.

    Ljubomoran sam na Juve...

  • pilot222 15.09.2018.

    Legenda

  • aavent 15.09.2018.

    Da je Mandzo bio na utakmici sa Spanjolskom lako moguce da bi utakmica skroz drugacije zavrsila, mi smo imali prvi 3 sanse a najvecu Santini, Mandzo bi ono vjerovatno pospremio. To pokazuje koliko detalji mogu odluciti utakmicu da ode u potpuno drugom smjeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare