Obavijesti

Sport

Komentari 13

Allegrijeva poruka Mandži prije SP-a: Ne brini, nezamjenjiv si!

Allegrijeva poruka Mandži prije SP-a: Ne brini, nezamjenjiv si!
1

Mario Mandžukić dio je reprezentacije koja je okrunjena srebrom na Svjetskom prvenstvu, a otkud mu toliki naboj i ustrajnost koju je pokazao u Rusiji otkrio je njegov menadžer...

VIDEO

Ljubav između Marija Mandžukića i Juventusa te njegovih navijača je neupitna. A tko i ne bi cijenio toliku požrtvovnost, koju naš Mandžo pokazuje ne samo na bitnim utakmicama, nego čak i na običnim treninzima. 

Pokazao ju je bome i u Rusiji kada je s Hrvatskom došao do povijesnog uspjeha - srebra na Svjetskom prvenstvu. A tajnu o tome otkud mu barem dio tog naboja i žara otkrio je njegov menadžer Ivan Cvjetković.

- Kada je stigao u Torino, Mario je bio ponosan što će obući dres Juventus, ali je klub vjerojatno to smatrao tek korakom u njegovoj karijeri. U protekle tri godine doslovce se zaljubio u Juventus, klub i njegove navijače. Možda je još samo u Bayernu bio toliko voljen - otkrio je Cvjetković.

Juve obožava Mandžu: Smislili način kako nagraditi 'ratnika'
Juve obožava Mandžu: Smislili način kako nagraditi 'ratnika'

Ali, nije Super Mario osvojio srca samo navijača 'Stare dame', nego, ni manje ni više, i trenera.

- Jako je povezan s trenerom Massimilianom Allegrijem, a reći ću i da Juventusov trener ima zasluge u tome da je hrvatska reprezentacija stigla do finala Svjetskog prvenstva. Ustvari, prije no što je Mario krenuo, Allegri ga je nazvao i rekao mu: 'Ne slušaj nikakve glasine. Razgovarao sam s Upravom i rekao im da si za mene ti nezamjenjiv'.

Ova gospodska gesta Allegrija zasigurno je Mandži dala dodatan vjetar u leđa, koji očito nije prestao puhati sve do finala SP-a u Rusiji.

Voli Juve i gotovo! Mandžo nije htio ni čuti za bogate Engleze
Voli Juve i gotovo! Mandžo nije htio ni čuti za bogate Engleze

Iako je reprezentativnu karijeru okončao, novu sezonu u talijanskoj Serie A započeo je odlično. U prve tri utakmice zabio je već dva gola i tome dodao jednu asistenciju. 

Iako se očekivalo da će ga u klubu zasjeniti, a potencijalno i zamijeniti, Cristiano Ronaldo, Mandžina forma, a i odnos s trenerom, govore nam upravo suprotno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića