To je to što me zanima!

Hugo Almeida na Poljudu: Čuo sam sve o ovom velikom klubu

Već po prvom dojmu, shvatio sam da sam došao u veliki klub. Čuo sam sve o Hajduku, njegovoj bogatoj povijesti, ambicijama, a jako sam dobro upoznat i s atmosferom na stadionu, rekao je Hugo Almeida
Vidi originalni članak

Hugo Almeida (33) doputovao je u Split zadnjeg dana prijelaznog roka te potpisao ugovor s Hajdukom, a od ponedjeljka će se priključiti treninzima Joana Carrilla.

Almeida je stigao iz grčkog AEK-a na preporuku njegovog sunarodnjaka, sportskog direktora Hajduka, Marija Branca, a trebao bi zamijeniti ozlijeđenog Marka Futacsa. Obojica napadača su slične konstitucije s tim da je Almeida nešto stariji, ali zato ima bogato međunarodno iskustvo. Potpisao je do kraja sezone plus opcija 1+1 za iduću.

- Već po prvom dojmu, shvatio sam da sam došao u veliki klub. Čuo sam sve o Hajduku, njegovoj bogatoj povijesti, ambicijama, a jako sam dobro upoznat i s atmosferom na stadionu, te jedva čekam odigrati prvu utakmicu. Naravno, cilj mi je pomoći momčadi da ostvarimo što bolji uspjeh, a osobno želi zabiti što više golova do kraja sezone  - rekao je Almeida nakon potpisa.

Karijeru je započeo u portugalskom klubu Naval, a igrao je za Porto, Leiriju, Boavistu, Werder, Bešiktaš, Cesenu, Kuban, Anži, Hannover te donedavno za grčki AEK. Najdublji trag ostavio je u njemačkom Werderu za koji je zabio 65 golova u 181 nastupu.

U dresu Portugala igrao je 57 utakmica zabivši 19 golova, a igrao je na dva europska prvenstva, 2008. i 2012. godine te dva svjetska prvenstva, 2010. i 2014.

 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Karadarko_1 01.09.2017.

    Velik jedino u mitovima.

  • digelante 01.09.2017.

    Čuo možda jesi sve, al neznaš kakvi su to lopovi

  • Joker123 31.08.2017.

    Sritno

Komentiraj...
Vidi sve komentare