To je to što me zanima!

Alonso i Hamilton kažnjeni zbog sudara, Lewis na kraju 8.

U 45. krugu VN Malezije u žustroj borbi sudarili su se Lewis Hamilton i Fernando Alonso. Naknadno su obojica kažnjeni s 20 sekundi. Lewis je pao za jedno mjesto
Vidi originalni članak

Veliku nagradu Malezije obilježio je incident u 45. krugu između velikih rivala Lewisa Hamiltona i Fernanda Alonsa. U žustroj borbi došlo je do sudara kad je Britanac dvaput blokirao Ferrarijevog vozača koji se zabio u stražnji dio Hamiltonovog bolida.

Naknadno su suci kaznili obojicu s 20 sekundi zbog nepoštivanja na stazi. Alonso je zadržao šestu poziciju, a Hamilton je zbog kaznenih 'penala' pao za sedmog na osmo mjesto.

- Znao sam da ću dobiti kaznu. Uopće nisam iznenađen. Ne smijem blokirati više od jedanput. Smatram li to opasnim? Ne, ali takvo je pravilo - rekao je Hamilton nakon izrećene kazne.

Fernando Alonso nije bio nezadovoljan odlukom.

- Nema velike drame. Ionako sam završio šesti - kazao je Alonso.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Daco_1 11.04.2011.

    šteta šta je kers bio nedostupan prvo za Webbera a onda jos i za Vettela mislim da bi oba RedBulla bila na podestu da je sve štimalo, inaće odlićna utrka juće svaka ćast još jednom kapa dolje regionalnim TV kućama šta su odkupili prava

  • car90 10.04.2011.

    pa meni je formula timski sport i to šo je on propustija svog timskog kolegu, a kočio nekog ko nije je meni sasvim normalno!!

  • zlaco 10.04.2011.

    kolko ovdje ima ljubitelja ferraria

Komentiraj...
Vidi sve komentare