To je to što me zanima!

Alonso: Priznajem da sam pogriješio na startu trke

Priznajem da sam na startu pogriješio. Koštalo me postolja. Nesretan sam jer sam planirao među najbolja tri vozača, rekao je Španjolac Alonso
Vidi originalni članak

Nesretan sam jer sam želio završiti na podiju, izjavio je Ferrarijev pilot Fernando Alonso nakon završetka utrke u Šangaju, koju je završio na četvrtom mjestu. Španjolac je kažnjen kaznenom vožnjom kroz boks jer je prerano startao u utrku nezasluženo time stekavši prednost pred Sebastianom Vettelom i Markom Webberom, koje je pretekao iz drugog reda.
- Priznajem da sam na startu pogriješio. To me koštalo postolja. Nesretan sam jer sam planirao s mjestom među najbolja tri vozača - rekao je Svjetski prvak iz 2005. i 2006. godine.
- Najteže mi je bilo sačuvati poziciju pretkraj utrke jer sam ponovno morao ići mijenjati potrošene gume, a to nije imalo smisla. Niti sam ne znam koliko sam se puta zaustavljao, mislim četiri ili pet. U ovakvim utrkama to dođe pod normalno.
Sljedeća se utrka vozi za tri tjedna na stazi u Montmelu kod Barcelone, na Alonsovu domaćem terenu:
- Želim si u Barceloni jednu normalnu utrku s normalnim vremenskim okolnostima. Jedinu takvu dosad ove godine uspio sam dobiti - rekao je Alonso prisjetivši se starta sezone u Bahrainu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare