To je to što me zanima!

Althea Rakitić u Barceloninom dresu navijala je za tatu Ivana

Malena Althea Rakitić, od glave do pete obučena u Barcelonin dres, zadovoljno je pokazivala na televizor nakon što je njen tata Ivan zabio gol na gostovanju u Córdobi
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić jučer je zabio gol u Barceloninoj visokoj pobjedi nad Córdobom (8-0) čime je razveselio suprugu Raquel i kćerkicu Altheu.

Rakitićeve cure utakmicu su gledale kod kuće. Malena Althea, od glave do pete obučena u Barcelonin dres, zadovoljno je pokazivala na televizor nakon što je njen tata zabio gol. Fotografije je objavila Raquel na Instagramu.

- Proslavit ćemo pobjedu, a onda krećemo s pripremama za Ligu prvaka - rekao je Rakitić kojega sada čeka utakmica s Bayernom. Valjda će i u Ligi prvaka razveseliti kćerku.

Dan nakon velike pobjede obitelj Rakitić provela je na plaži, a Ivan je supruzi (unaprijed) čestitao majčin dan.

- Nisi samo najbolja majka, nego i supruga, prijateljica, kći, sestra. Čestitke mami! - napisao je Ivan na Instagramu na dan kad je probio brojku od 500.000 sljedbenika.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • muni seferendi 03.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • pingvin_4 03.05.2015.

    slatka mala :)

  • SanelaHodak 03.05.2015.

    Predivna obitelj! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare