To je to što me zanima!

Aluminij kemijao pa iskemijao: Hajduk je izgubio od Slovenaca

Aluminij je Hajduka uspio pobijediti i prije tri godine kada je Splićane vodio Slovenac Marijan Pušnik, a on je tada burno reagirao nakon utakmice i bio je bijesan na igrače...
Vidi originalni članak

Nakon pobjede protiv Krilje Sovjetov 2-1, Hajduk se susreo i s prvim porazom na pripremama u Sloveniji. Splićani su izgubili od slovenskog prvoligaša Aluminija 1-0, a strijelac jedinog gola bio je Štor u 12. minuti.

Pokušao se Hajduk vratiti nakon ranog gola, pokušavali su na sve načine, no jednostavno Aluminij je iskemijao dobitnu kombinaciju i uspjeli su srušiti 'bile'.

Aluminij je Hajduka uspio pobijediti i prije tri godine kada je Splićane vodio Slovenac Marijan Pušnik, a on je tada burno reagirao nakon utakmice i bio je bijesan na igrače.

-  Ne znam kako je igračima, ali mene je sramota. Neki zaista ne shvaćaju gdje igraju i za što igraju. Nije stvar u pobjedi i jednom golu, suština je u tome kako se treba boriti za ovaj dres - vikao je tada ljutiti Pušnik.

Zanimljivo će biti vidjeti i reakciju sadašnjeg trenera Siniše Oreščanina, jer treba priznati da 'bili' danas nisu najbolje izgledali. Ali pripreme su u punom jeku i igračima su noge teške. Ovakvi porazi tipični su na pripremama, a Hajduk još i nije potpuno kompletan za novu sezonu. Ni danas nije nastupao Mijo Caktaš, a do kraja priprema se očekuju i pojačanja koja bi trebala popuniti upražnjene pozicije.

Još jedan hrvatski prvoligaš igrao je pripremnu utakmicu, a riječ je o Varaždinu koji je pobijedio Željezničar 1-0 kod kuće. Strijelac jedinog gola bio je veznjak Mario Brlečić u 17. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • dudo04 01.07.2019.

    Varaždin nije igrao kod kuće

  • FJAKA 01.07.2019.

    Mamić namistija i sudac kriv, slijedi žalba

  • Exterminator 01.07.2019.

    To je otprilike pravi odnos snaga , sada znaju na čemu su hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare