To je to što me zanima!

Alumnus razbio Kopenhagen, ide u elitnu rundu Lige prvaka

Malonogometaši Alumnusa slavili su 7-2 protiv Kopenhagena u maloj dvorani Doma Sportova. U elitnu rundu u Rusiji vodio ih je i poraz s manje od četiri gola razlike...
Vidi originalni članak

Hrvatski malonogometni klub Alumnus nastavlja natjecanje u elitnoj rundi Lige prvaka! Alumnus je u maloj dvorani Doma sportova razbio danski Kopenhagen 7-2 u Uefa Futsal Cupu. To znači kako je Alumnus izborio elitnu rundu. Ziberi i Grbeša zabili su po dva gola, Penava, Dulvat i Capar po jednom su se upisali u strijelce.

Alumnus je završio kvalifikacije za elitnu rundu onako kako ih je započeo. U 1. kolu slavio je 7-2 protiv malteškog Balzana. U drugom kolu Balzan je dobio Kopenhagen 5-2 i bilo je jasno kako Alumnus teško može ostati bez prvog mjesta i prolaska u elitnu rundu u Moskvi. Samo visok poraz od četiri ili više golova razlike mogao je izbaciti igrače Miće Martića. No oni su krenuli punom snagom na Kopenhagen i na kraju uvjerljivo slavili.

Igrači Alumnusa, od kojih su gotovo svi diplomirali, izborili su tako elitnu rundu za Ligu prvaka u Rusiji. U Moskvi ih čeka prvak Dina Moskva, klub koji je osvojio rusko prvenstvo kraj sjajnih Dinama i Ekaterinburga. 

Prudnikov, Esquerdinha i Zuev spadaju u vrh svjetskog futsala.

- Naravno da se svi veselimo Rusiji. Dosad sam tu dvoranu u Moskvi gledao samo u prijenosima ruske futsal lige. Jedva čekam osjetiti parket u Moskvi - rekao je Hrvoje Penava.

Osim ruskog predstavnika, Alumnusu će protivnik u elitnoj rundi biti belgijski Charleroi i rumunjska Deva. 

Uefa Futsal Cup:

  • Alumnus - Kopenhagen 7-2

Ljestvica:

  • Alumnus 6
  • Balzan 3
  • Kopenhagen 0
Idi na 24sata

Komentari 17

  • hadred18 30.08.2014.

    Bravo za MNK OVB Allfinaz :)

  • Hrvatica<3 29.08.2014.

    Bravoo

  • Dr.Gonzo. 29.08.2014.

    Tko sve danas moze diplomirati .... majko isusova , pa za par godina cemo biti zemlja sa najvise akademskih gradana u prosijeko po stanovnistvu .... rang je pao na totalno dno , svaka budala danas ima diplomu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare