To je to što me zanima!

Alves razočarao Pepa i City: U PSG sam došao osvajati trofeje

Prošle sezone je u finalu Lige prvaka ostao bez zlatne medalje s Juventusom, a u dresu novog kluba ponovno će imati priliku osvojiti najelitnije europsko natjecanje
Vidi originalni članak

Dani Alves je na kraju odbio Manchester City i postao novi igrač PSG-a. Francuzi su mu ponudili ogromnu plaću, a Brazilac je poundu prihvatio s osmijehom na licu iako je priznao kako ga veseli ponovna suradnja s Pepom Guardiolom. Dani Alves se danas zbog nesporazuma i ispričao.

- Ako su Pep Guardiola i Manchester City povrijeđeni, žao mi je... Došao sam ovdje osvajati trofeje - rekao je Brazilac i nastavio: 

- PSG je očijukao sa mnom dugo vremena, a sada nakon tri godine smo se vjenčali! 

Prošle sezone je u finalu Lige prvaka ostao bez zlatne medalje s Juventusom, a u dresu novog kluba ponovno će imati priliku osvojiti najelitnije europsko natjecanje. U pohod na njega ne bi htio krenuti bez jednog igrača.

- Došao sam ovdje igrati s Verattijem. Nadam se da će nam pomoći ostvariti taj san.

Alves je potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om, a tjedno će zarađivati 260.000 eura što je gotovo duplo više što su ponudili građani.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dennyy 13.07.2017.

    Hahahaha, sa tom ispirkom se još samo dodatno posrao po Cityu.. "došao sam ovdje osvajati trofeje" .. svjestan da će u Citiyu i ove sezone biti suša.. savage xD

  • Sir_Alex_Ferguson-19 13.07.2017.

    Ma tko bi uopce htio igrati u toj umjetnoj tvorevini man cityu.. najodvratniji klub ikad

  • 13.07.2017.

    Blue moon rising na aparatima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare