To je to što me zanima!

Alves: Suprotno Mourinhu, mi u Barceloni pričamo na terenu

Desni bek Barcelone Dani Alves odgovorio je na sve učestalije provokacije trenera Reala, poručivši mu da on i njegovi suigrači pričaju na terenu, gdje su bolji od Reala
Vidi originalni članak

Dani Alves je rekao da razumije Mourinha zbog stalnog izlaganja u medijima jer "on naprosto obožava biti u centru pažnje".

Podsjetimo, portugalski stručnjak je istaknuo da je morao otići na internet kako bi saznao nešto više o klubovima koji su zajedno sa Barcom u skupini Lige prvaka.

- Znamo da se voli isticati više od ostalih, ali mi ćemo samo nastaviti s radom ne osvrćući se na njegove prljave igre. Mi smo nadmoćniji i to ćemo svakako i pokazati tamo gdje treba, na terenu - rekao je Alves.

Nekadašnji vezni igrač Madriđana, a sada turskog Bešiktaša, Guti, također je izjavio da nešto ne štima kod šefa stručnog stožera njegove bivše momčadi, ali da ipak ima velikih vrlina.

- Neke stvari mi se uopće ne sviđaju u njegovom radu, ali Mourinho je čovjek s jakim karakterom koji brani svoja uvjerenja do smrti. To je odlično jer bez toga ne možeš uspjeti u svijetu nogometa - rekao je Guti.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zokizoks 22.10.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE ovo sve govori.. bitno da je izasao na nosilima van, i kasnije sprintao kao nikada.. idiot.. hehe

  • tram11 22.10.2011.

    Da to je onaj što upada na glavu i što glumi i plače kad ga neko uštopa , i što gumi facu i što hoče da se udara kada je pola igrača barce oko njega ....

  • fantastic4 22.10.2011.

    igraj MALAGA volimo te mi !!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare