To je to što me zanima!

Američki bobist priveden, posvadio se sa zaručnicom

Vlasti u Whistleru su privele i ubrzo pustile člana američkog boba B. Schuffenhauera - rekao je voditelj odjela komunikacija OI SAD, P. Sandusky
Vidi originalni članak

Američki bobist Bill Schuffenhauer (36), posvađao se u Vancouveru sa zaručnicom Ruthann Savage, s kojom ima sina, te je prema izviješću policije priveden je u četvrtak u policijsku postaju. Zbog nemilog događaja Olimpijski odbor SAD-a ipak mu nije zabranio nastup na Igrama.
- Billy je priveden, ispitivan dva-tri sata i pušten. Sve se dogodilo prije ponoći - rekao je predsjednik bob i skeleton saveza SAD-a Darrin Steele.
Schuffenhauerova zaručnica došla je prije par dana u Vancouver pratiti nastup budućeg muža na sad već nadaleko poznatoj 'stazi smrti'. Ostali reprezentativci tvrde da im incident nije naštetio.
- Nismo nimalo poremećeni. Samo su mi rekli da se dogodila ta ‘situacija’ i to je sve što znam - rekao je pilot John Napier.
- Bill je spreman za utrku, kao i svi mi. Zbog toga smo došli ovdje -  kaže još jedan član posade Christopher Fogt.
Schuffenhauer već ima olimpijsku srebrnu medalju iz Torina u bobu četverosjedu, a iz sporta se  povukao ubrzo nakon svojene medalje. Na ovim Igrama u posljednji se čas pridružio posadi, zamijenivši Pavla Jovanovića, koji je suspendiran zbog dopinga.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare