To je to što me zanima!

Amerika izgubila od Kolumbije, ozljeda Jamesa Rodrigueza...

Prilikom jedne akcije James je čudno pao, a činilo se da mu je iskočilo rame. Igru je napustio u 73. minuti. U drugom poluvremenu za SAD je ušao i nesuđeni hrvatski reprezentativac Christian Pulišić
Vidi originalni članak

Sjedinjene Američke Države domaćin su 45. Cope Americe, prve koja će se održati izvan Južne Amerike. Noćas u 3.30 po hrvatskom vremenu odigrana je prva utakmica između domaćina SAD-a i Kolumbije u Santa Clari, a Kolumbijci su uvjerljivo slavili 2-0. No pobjedu je zasijenila ozljeda Jamesa Rodrigueza.

Vrlo brzo je Kolumbija povela, već u osmoj minuti preko Milanova stopera Christiana Zapate za svoj prvijenac u dresu reprezentacije. Do kraja prvog poluvremena, točnije do 41. minute, Kolumbija je vodila s dva razlike. Konačnih 2-0 postavio je Realov James Rodriguez iz penala. 

No zatim se ozlijedio. Prilikom jedne akcije čudno je pao, a činilo se da mu je iskočilo rame. Igru je napustio u 73. minuti. U drugom poluvremenu za SAD je ušao i nesuđeni hrvatski reprezentativac Christian Pulišić.

Inače, prvenstvo se održava od 3. do 26. lipnja, naslov brane Čileanci, a glavni favoriti su Argentinci i Brazilci.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zveki14 04.06.2016.

    ha ha, dobar! valjda je markirao koji sat i taman mu to zatrebalo!!!

  • BiTcH_pLeAsE1 04.06.2016.

    cuj Amerika izgubila od Kolumbije.... ajde da smo u selu pa tako da kazemo nekako bi i proslo... Jer Kolumbija je u jednoj od Amerika a USA takoder.

  • user_465547 04.06.2016.

    pulisic, ko je taj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare