To je to što me zanima!

Amerika protiv ostatka svijeta, Dončić protiv Lonza i Mitchella

Dva dana prije All Star utakmice, 15. veljače, uživat će se u egzibiciji mladih zvijezda nazvanoj 'Rising Star' koju su Amerikanci marketinški lukavo pretvorili u utakmicu 'Amerika protiv ostatka svijeta'
Vidi originalni članak

Sutra će biti poznati kompletni timovi Istoka i Zapada za ovogodišnji NBA All Star spektakl. Glavna tekma igra se u nedjelju 17. veljače, a dva dana ranije uživat će se u egzibiciji mladih zvijezda 'Rising Star' koju su Amerikanci marketinški lukavo pretvorili/imenovali u utakmicu 'Amerika protiv ostatka svijeta'.

Slovensko-australski svijet

Poznati su sastavi i Amerike i Svijeta, a najveće zvijezde koje nisu formirane kroz američki sveučilišni sustav predvode slovenska senzacija Luka Dončić, 'Mali Magic' iz Australije Ben Simmons i Chicagov 'Leteći Finac' Lauri Markkanen. Glavne mlade SAD zvijezde bit će fenomenalni Jazzer Donovan Mitchell, 'ludog' LaVara sin Lonzo Ball i spektakularni rookie play-maker iz Atlante, Trae Young.

Nakon nadolazećih zvijezda (premda su neki od njih već itekako nadošli) u subotu 16. veljače slijedi guštanje u All Star zakucavanjima, šutiranju trica te potvrđivanju najbolje tehnike tj. košarkaških vještina, a u nedjelju je glavna predstava, Istok vs. Zapad.

LeBron vs. Giannis

Sučelit će se LeBronov i Giannisov tim. Za Zapad LeBrona Jamesa uz Kralja u petorci su Steph Curry, James Harden, Paul George i Kevin Durant, a uz bok Greek Freaku za NBA Istok All Star utakmicu će početi Kawhi Leonard, Kyrie Irving, Joel Embiid i predstavnik grada domaćina, play-maker Jordanovih Charlotte Hornetsa - Kemba Walker.

All Star draft na rasporedu je 7. veljače kad će kapetani LeBron James i  Giannis Antetokounmpo birati ostatke svojih momčadi, neovisno o tome u kojoj Konferenciji igraju. Prvi pick imat će najbolji košarkaš planete LeBron jer je dobio najviše glasova navijača.

LeBron je dobio 250.000 glasova više od Giannisa, a spektakl u Spectrum Centru bit će mu - 15. All Star utakmica!

Treneri Kyrie i Dirk

Inače, 'treneri' Europe i SAD-a u Rising Stars utakmici bit će Dirk Nowitzki i Kyrie Irwing.

U šutiranju trica jedan na drugog će braća Steph i Seth Curry, a sudjelovat će i veteran Nowitzki. Luku Dončića uz Rising Stars tekmu čeka i sudjelovanje u 'Skills Competition', natjecanju za najboljeg košarkaškog tehničara na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 30.01.2019.

    kakvi ce ovo bit al star james curry durant davis harden protiv istoka

  • bepis1 30.01.2019.

    Sta nisu Simmons i Markkanen prosli kroz taj "sveucilisni sustav".?

  • MH08 30.01.2019.

    Volim gledati Donciceve tekme...dok nisam gledao uvijek mi je bilo u glavi..."kakav hebeni Doncic...pa ti slovenci uvijek zele biti najbolji"...ali kad sam vidio sto radi...ma vrhunski je

Komentiraj...
Vidi sve komentare