To je to što me zanima!

Amerikanac Bode Miller pobjednik spusta u Bormiju

Milleru je to prva pobjeda ove sezone, a 26. u karijeri. Sa 100 bodova iz Bormija Amerikanac se probio na treće mjesto u Svjetskom kupu
Vidi originalni članak

Američki skijaš Bode Miller osvojio je prvo mjesto na četvrtom spustu sezone za Svjetski kup skijaša, održanom u talijanskom Bormiju.
Miller je na stazi Stelvio u Bormiju stigao do prve pobjede ove sezone, a 26. u karijeri. Drugi je bio Austrijanac Andreas Buder s 45 stotinki zaostatka, a na pobjedničko postolje se popeo i Čeh Jan Hudec, pobjednik prvog spusta sezone u Lake Louiseu, koji je bio 56 stotinki sporiji od Millera.
Austrijanac Michael Walchhofer, pobjednik posljednja dva spusta, u Beaver Creeku i Val Gardeni, danas je osvojio tek 19. mjesto, sa sekundom i 80 stotinki zaostatka za Millerom. Austrijanac Benjamin Raich, vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa, osvojio je 28. mjesto i 3 boda, i sada ima ukupno 524 boda na vrhu ukupnog redoslijeda. No, približio mu se Švicarac Didier Cuche, koji je danas osvojio 4. mjesto i novih 50 bodova, i sada ih ima ukupno 503. Bode Miller je sada na trećem mjestu sa 406 bodova.
U poretku spusta, Walchhofer je i dalje prvi s 230 bodova. Drugi je Cuche s 204, a Miller se probio na treće mjesto sa 183 boda. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare