To je to što me zanima!

Ana Ivanović prošetala do naslova u Indian Wellsu

Mlada srpska tenisačica Ana Ivanović bez većih poteškoća je svladala drugu nositeljicu Kuznjecovu 6-4, 6-3 i osvojila Indian Wells
Vidi originalni članak

Srpska tenisačica Ana Ivanović osvajačica je 2.100 000 dolara vrijednog WTA turnira u Indian wellsu, nakon što je u finalu bez većih poteškoća svladala Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu 6-4,6-3. Ivanović je igrala bolje od svoje protivnice od samog početka, a za osvajanje prvog seta dovoljan joj je bio break pri rezultatu 4:4. Mlada 20-godišnja tenisačica iskoristila je prvu break loptu i snažnim forehandom silovito pogodila kut terena, što je za Kuznjecovu bilo neuhvatljivo. Svoj servis za set odigrala je besprijekorno i bez izgubljenog poena. U drugom setu, druga nositeljica Kuznjecova dala je sve od sebe kako bi zaustavila nadahnutu Beograđanku, no ništa joj nije uspjevalo. Ivanović je tri puta ostvarila 'break' i do trijumfa došla za ukupno sat i 21 minutu igre. Pobjedom u Indian Wellsu osvojila je šesti turnir u karijeri. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Ratkajeva 24.03.2008.

    koji ti je qurac kaj me napadaš.ja ne mrzim nikog ali činjenica je da vas ovdje nema dok vaši negdje ne pobijede.vidim da pratiš seriju.vjeruj hrvati ne vole srbe a ne vole ni srbi hrvate.da ti samo znaš koje sam ja uvrijede doživjela od strane srba na račun toga što sam hrvatica zašutio bi i ne bi više otvorio usta.

  • vlado bud 24.03.2008.

    sta jo ovo jeli to tvoj portal pa ja ili slicni meni ne mogu slobodno pisati ono sto mislimo.jesili ti ucila u skoli ako si je opste i vidjela pojam demokratija i li sloboda govora! ili ti zivis u svetu gestapoa !iz tvojih reci toliko ispada nacionalizam i bolest prema svemu sto je srpsko da te stvarno zalim i toplo ti preporucujem da malo prosetas do nekog cika psihica!

  • Ratkajeva 24.03.2008.

    vlado bud ja nisam zlobna niti imam nešto protiv Ane,Dokovića i JJ.samo mi smeta kada se vi dođete ovdje naslađivati-kao da je nekog za to briga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare