To je to što me zanima!

Ana Ivanović u tri seta bolja od Petre Martić u Roland Garrosu

U odlučujućem setu Ana Ivanović je dva puta oduzela servis Martić i povela 5-0. Petra je uspjela nanizati tri gema u nizu i smanjiti na 5-3, ali više od toga nije išlo
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Petra Martić zaustavljena je u prvom kolu Roland Garrosa. Nakon velike borbe te sat i 50 minuta igre bolja je od nje sa 6-1,3-6,6-3 bila najbolja srpska tenisačica Ana Ivanović.

Ivanović je fantastično otvorila meč, prepustila je Martić samo dva poena u prva tri gema. Kod 4-0 hrvatska tenisačica imala je tri break lopte, ali ih nije iskoristila. Dobila je Martić sljedeći servis gem, ali je nakon toga Ivanović sigurno privela set u svoju korist.

U drugom setu potpuno obrnuta slika. Martić je uzela servis srpskoj tenisačici u trećem gemu. Martić je čvrsto držala servis, iako je u devetom gemu imala velikih problema. Ivanović je imala čak tri break lopte, ali uspjela je Martić zadržati servis i dobiti set 6-3.

U odlučujućem setu Ivanović je dva puta oduzela servis Martić i povela 5-0. Petra je uspjela nanizati tri gema u nizu i smanjiti na 5-3, ali više od toga nije išlo. Ivanović je dobila 6-3 i izborila drugo kolo Roland Garrosa.

Ispala i Vekić

U prvom kolu od Roland Garrosa se oprostila i 16-godišnja Donna Vekić. Nakon sat i 13 minuta igre od nje je bila bolja Amerikanka Mallory Burdette rezultatom 6-3,6-4.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • chelseaMG 26.05.2013.

    šteta. izgubili smo i petru i donnu.

  • lovac_u_mutnom 26.05.2013.

    Napred Ana, Nole Ziki !!!

  • MrHorilij21 26.05.2013.

    Ma Ana je igrala očajno sva 3 seta,ali je ipak za klasu bolja od Petre,Ana je u dobroj formi,bila je i u polufinalu Madrida,ne ide njoj loše ove sezone. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare