To je to što me zanima!

Ana: Nadala sam se boljem plasmanu, ali nisam mogla

Hrvatske skijašice u slalomu nisu podbacile, ali ni iznenadile. Odskijale su sukladno rezultatima ove sezone. Jelušić je bila 12., a Fleiss na 25. mjestu
Vidi originalni članak

Ana Jelušić i Nika Fleiss, dvije najbolje hrvatske skijašice, nisu bile zadovoljne svojim nastupima na slalomu Zimskih olimpijskih igara na stazi u Whistler Parku. Zlatnu medalju je osvojila Njemica Maria Riesch. Od hrvatskih predstavnica najbolje se plasirala Ana Jelušić osvojivši 12. mjesto. Nika Fleiss je zauzela 25. mjesto, Matea Ferk 34., a Sofija Novoselić 39. mjesto. Ana Jelušić je po završetku utrke izjavila:
- Ovoga trenutka bolje ne može. Jer je rezultat u granicama rezultata moje ovogodišnje sezone u Svjetskom kupu. Nadala sam se boljem plasmanu. Uvjeti na stazi su bili dosta teški, ali svim curama je bilo isto tako da to nije razlog 12. mjesta. Pokazalo se da mi mekani snijeg više otežava nego pomaže.
Nika Fleiss nije krila nezadovoljstvo:
- Nisam mogla shvatiti od kuda mi tako veliki zaostatak u prvoj vožnji, ali izgleda da su se greške koje sam napravila akumulirale pa je i zaostatak bio veći. Nisam zadovoljna, borila sam se koliko sam mogla i potvrdila da sam u gornjoj grupi svjetskih slalomašica - izjavila je Samoborka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare