To je to što me zanima!

Ana o Blanki: Ne znam može li se onako skakati ozlijeđen!

Ne znam može li se onako skakati, ako si ozlijeđen. Ako je to točno, onda joj treba podići spomenik, rekla je sumnjičava Čičerova o Blanki Vlašić za Sport Ekspress
Vidi originalni članak

Ana Čičerova svrgnula je sa svjetskog trona Blanku Vlašić i uživa u najvećem rezultatu karijere. Po povratku u Rusiju dala je nekoliko izjava, a mnoge se odnose baš na hrvatsku atletičarku. Pa tako i one vezane uz Blankinu ozljedu.

- Ne znam može li se onako skakati, ako si ozlijeđen. Ako je to točno, onda joj treba podići spomenik - rekla je Čičerova za Sport Ekspress te dodala kako u Rusiji nije 'normalno' da se javno obznanjuje ozljeda, kao što je Vlašić napravila.

- To je bila njihova odluka, Blanke i njenog tima. Ako je ozljeda postojala, svaka joj čast. 

Ana (29) je preskočila 203 cm, isto kao Blanka, ali iz manje pokušaja.

- Očekivalo se da osvojim zlato i to mi je stvorilo pritisak. Tek sam u Daeguu shvatila što osjećaju favoriti. To je sasvim drukčije nego kad na natjecanje dolaziš da budeš što bolje plasiran. 

Ruski novinari su pitali Čičerovu i o Blankinom srdačnom poljupcu po završetku natjecanja.

- Zagrlila me kao da sam joj rođena sestra. Iskreno se nadam da je čestitka bila iskrena, iako joj vjerojatno nije bilo ugodno izgubiti - zaključila je sumnjičava Ruskinja.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • deadmau5 06.09.2011.

    nek anu bude sram ... ozlijeđena je pokazala da je bolja od nje ... i ona sere po njoj ... i govori o bogu, samo dno dna može tako šta komentirat

  • Kocho 06.09.2011.

    Iskren da budem volim Ruse, posle Srba najvise, ali me je ova Ruskinja malo razocarala svojim komentarom. Sto se u opste petlja u tu pricu, uz to je rodila dete i postala majka, znaci treba da bude ispunjena a ne da ide okolo i daje takve izjave. Divna Blanka ce imati u meni jednog navijaca vise na olimpijskim igrama 2012. Deluje mi kao carobna i nezna devojka, koja se zaista krvavim radom izborila za svoje rezultate, a u sebi ima i dosta lucidnosti sto cesto pokaze svojim originalnim plesom prilikom proslava i stila da se lepo obuce i dotera. Napred Blanka lepotice. Ubedjen sam da je bi tv bio veliki izazov za nju i da je treba ukljucivati i davati joj barem manje epizodne uloge u serijama i filmovima. To bi je dodatno ispunilo i donelo joj nove vrhunske rezultate.

  • 24 42 24 05.09.2011.

    krivo mi je kad neki srbin nahvali čičerovu a pogrdi blanku i naši šupci odma lajkove,svaka čast!!!! :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare