To je to što me zanima!

Anasu Sharbiniju novčana kazna od 100.000 kuna

Disciplinska komisija HNS-a kaznila je kapetana Rijeke s maksimalnom novčanom kaznom zbog neodazivanja izborniku mlade reprezentacije
Vidi originalni članak

Mislim da je kazna previsoka. Srna, Balaban i Olić, koji imaju milijune, za svoj su prekršaj kažnjeni sa po 30.000 kuna, a mene su kaznili ovako visokom cifrom. No imam pravo žalbe i sasvim sigurno ću se žaliti. Pa ćemo vidjeti što će biti, komentar je Anasa Sharbinija na kaznu koju mu je "odrezala" disciplinska komisija HNS-a. Po propisima Saveza, novačana kazna nije ni mogla biti veća. No mogla je biti rigoroznija. Postojala je mogućnost da kapetana Rijeke kazne vremenskom suspenzijom, čak i do šest mjeseci.
- Da smo Sharbinija kaznili vremenskom suspenzijom, više bismo naštetili Rijeci nego samom igraču. A klub nije kriv za postupke svog igrača - na ovu temu kaže Ante Tomaš, predsjednik disciplinske komisije HNS-a.
Sharbinija je "disciplincima" prijavio izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Dražen Ladić. Nakon što ga je zbog neodazivanja na akcije reprezentacije ranije već otpisao iz kruga kandidata za momčad, Sharbini se ispričao Ladiću i suigračima i ponovno se vratio u nacionalnu momčad. A onda je na red došao prijateljski ogled protiv Mađarske i Anas se opet nije pojavio, ali niti javio...
- Imao sam virozu cijelu noć, nisam drugoga dana trenirao ni sa svojom momčadi. Ali znam da sam pogriješio, trebao sam se javiti izborniku - pravdao se kasnije Sharbini. No zakasnio je i sada mu preostaje žaliti se na odluku disciplinske komisije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mayhem26 04.04.2008.

    Koji majmun,pa to mu je ulaznica za europu,a on umjesto da se dokazuje nepojavi se na utakmici,al to je zato sto je siptar il musliman sta je več,pa ga boli k...c za hrvatsku koja mu daje kruh.Takvi majmuni nam ni netrebaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare