To je to što me zanima!

Ancelotti: Engleski nogomet nije dobar, Talijani će ih izbaciti

Talijanski trener upozorio je Chelsea i Arsenal na njihove protivnike u osmini finala Lige prvaka. Vjeruje da će i jedni i drugi ispasti od Talijana, Napolija i Milana...
Vidi originalni članak

Bivši trener Chelseaja Carlo Ancelotti ne vjeruje da se preostali engleski klubovi u Ligi prvaka mogu boriti s njegovim Talijanima u osmini finala. Arsenal je izvukao Carlov bivši klub Milan, a 'njegov' Chelsea mora na noge razigranom Napoliju.

- Bit će to izjednačene utakmice, no Talijani su favoriti. Engleski nogomet u posljednje vrijeme nije dobar, a talijanski klubovi se dižu - rekao je Ancelotti, a njegove riječi potvrđuje i činjenica da su u osmini finala Lige prvaka ostali samo Chelsea i Arsenal. Liverpool nije ni bio u LP-u, a United i City su ispali u skupini.

- Napoli je već bio u teškom razdoblju ove sezone, no čini se da su se vratili na prave staze i vrlo lako bi mogli izbaciti Chelsea. Ja sam navijač Milana i teško da u ovom drugom paru mogu biti objektivan. Milan je puno bolji od Arsenala, jednostavno imaju strašne igrače - zaključio je Ancelotti koji je s Milanom dvaput osvojio Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • crotomek 16.02.2012.

    http://premiership.hr

  • kobra11 20.12.2011.

    ove godine su talijanski klubovi triput jaci...napoli ce dalego dogurat,pratim talijanski nogomet i odlicna su ekipa

  • Lagrange 20.12.2011.

    nes ti milana. arsenal bez ozljeda ce ih bez problema pobijedit i u italiji i engleskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare