To je to što me zanima!

Ancelotti izvadio Modrića iz igre kada se nitko nije nadao! Ljutiti Luka mu odbio pružiti ruku

Naš Luka Modrić započeo je utakmicu, a nakon što je Nacho dobio crveni karton Luka je preuzeo kapetansku traku. Ipak, nije Luka dugo nosio kapetansku traku
Vidi originalni članak

Real Madrid teško je pred sam kraj utakmice izborio pobjedu protiv Alavesa u 18. kolu španjolske La lige. Slavili su golom u 92. minuti, a precizan je bio Lucas. Madriđani su imali igrača manje od 54. minute kada je crveni karton dobio kapetan Nacho.

Naš Luka Modrić započeo je utakmicu, a nakon što je Nacho dobio crveni karton Luka je preuzeo kapetansku traku. Ipak, nije Luka dugo nosio kapetansku traku jer je već samo nekoliko sekundi kasnije zamijenjen i umjesto njega je ušao Tchuameni.

Kada je izlazio iz igre Modrić nije bio zadovoljan i ljutit je napustio teren. Kapetansku traku nije uspio ni staviti oko ruke, a predao ju je Toniju Kroosu. Luka je prvo gledao što se događa i očigledno mu nije bilo drago što mora izaći iz igre.

Prilikom izlaska iz igre odbio je pružiti ruku Ancelottiju, a nekoliko trenutaka kasnije kamere su ga primijetile kako ljut i neraspoložen sjedi na klupi za pričuve. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • liliZG2.0 23.12.2023.

    čisti dokaz kak "novinari" izmišljaju događaje da više klikova ili da izazovu nekakve kvazi afere ili.......

  • kp 22.12.2023.

    Andeloti se zasitio Modrića obični talijanska pičkica.Najgori igrač bio Kros-Beligen ili kako več.Kros od 10 nabacivanja ni jedno nije pogodio ni igrača prepucao dodavanja od 10 7 pogriješio.Modrić nije cvjetao ali za ovu dvojicu bio je ipak bolji.Andeloti je trener koji od usta pravi guzicu laže mulja sere itd.

  • kojiznam 22.12.2023.

    za neandertalce jako bitan

Komentiraj...
Vidi sve komentare